Samsung S21 FE bataryası şişti

Teknolojik112

Hectopat
Daha fazla  
Yazın başından beri telefonda bir yamukluk vardı. Ben de telefonu hem çok sık düşürüp durduğumdan hem de cebimdeyken yamulmuştur diye çok umursamamıştım. Bugün masanın üstündeyken iyice dikkatimi çekti bir bakayım dedim telefonun arkası iyice kamburlaşmış, arka kapağı çıkacak hale gelmiş. Elimi telefonun arkasında gezdirdiğimde şişkinliği çok net hissedebiliyorum. Telefonun garantisi geçen yıl 18 Aralık'ta doldu yani 1 ay bile geçmedi. Sizce garantiye alınır mı telefonum veya ne yapmam gerekiyor?

Yazın başından beri telefonda bir yamukluk vardı. Ben de telefonu hem çok sık düşürüp durduğumdan hem de cebimdeyken yamulmuştur diye çok umursamamıştım. Bugün masanın üstündeyken iyice dikkatimi çekti bir bakayım dedim telefonun arkası iyice kamburlaşmış, arka kapağı çıkacak hale gelmiş. Elimi telefonun arkasında gezdirdiğimde şişkinliği çok net hissedebiliyorum. Telefonun garantisi geçen yıl 18 Aralık'ta doldu yani 1 ay bile geçmedi. Sizce garantiye alınır mı telefonum veya ne yapmam gerekiyor?
Pil değişimi yapmanız lazım. Garanti bittiği akşam bitmiştir. Darbeden dolayı çok düşük bir ihtimal de olsa şişmiş olabilir.

Yazın başından beri telefonda bir yamukluk vardı. Ben de telefonu hem çok sık düşürüp durduğumdan hem de cebimdeyken yamulmuştur diye çok umursamamıştım. Bugün masanın üstündeyken iyice dikkatimi çekti bir bakayım dedim telefonun arkası iyice kamburlaşmış, arka kapağı çıkacak hale gelmiş. Elimi telefonun arkasında gezdirdiğimde şişkinliği çok net hissedebiliyorum. Telefonun garantisi geçen yıl 18 Aralık'ta doldu yani 1 ay bile geçmedi. Sizce garantiye alınır mı? Telefonum veya ne yapmam gerekiyor?

Satıcı ile iletişime geç belki garantiyi geç başlattıysalar değisim sağlayabilirler. Orijinal adaptor kullanmıyorsanız bu duruma maruz kalmış olmaniz normal. Telefoncu ile uğraşma 300 lira fazla ver ya orijinal servise ya da FPPRO gibi kendini kanıtlamış firmalara teslim et.

Satıcı ile iletişime geç belki garantiyi geç başlattıysalar değisim sağlayabilirler. Orijinal adaptor kullanmıyorsanız bu duruma maruz kalmış olmaniz normal.
Şarj kablosu da başlığı da orjinal hocam. Telefonu aldığım gün orjinal adaptörünü de almıştım. Garanti de tam alındığı gün başladı ):

Garanti geçerlilik süresi geçtikten 1 gün sonra bile almaz garantiden umut etmeyin hiç. Esnaflardan uzak kendini kanıtlamış YouTube de vb. yerlerde reklam yapan ünlü bir firmaya verin. Esnafa vermenizi önermem çünkü böyle S21 FE gibi sağlam cihazları ilk alındığı günkü haline getirebilenlerin sayısı az zaten o cihazı dört dörtlük hale getirebilecek kalibredeki servis elemanını da esnafta bulmak zordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı