ItachiYasaka Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #1 S21 FE bir cihazim var zaman zaman 4.5G zaman zaman h+ baglantisi ile calisiyor h+ ile calisinca internete girmiyor. Ne yapmam gerek bunu kapatmak icin? Sabahtan beri kafayi yedim artik.
S21 FE bir cihazim var zaman zaman 4.5G zaman zaman h+ baglantisi ile calisiyor h+ ile calisinca internete girmiyor. Ne yapmam gerek bunu kapatmak icin? Sabahtan beri kafayi yedim artik.
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 11 Yer Nordland 7 Nisan 2025 #2 Force LTE only indirip farklı bağlantı çeşitlerini seçebilirsiniz. Köyde iken işime çok yaramıştı benzer bir sorun yaşamıştım.
Force LTE only indirip farklı bağlantı çeşitlerini seçebilirsiniz. Köyde iken işime çok yaramıştı benzer bir sorun yaşamıştım.
ItachiYasaka Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #3 Baran0141 dedi: Force LTE only indirip farklı bağlantı çeşitlerini seçebilirsiniz. Köyde iken işime çok yaramıştı benzer bir sorun yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... simdilik olmus gibi gozukuyor ise giderken duruma bakarim artik cok sagolasin
Baran0141 dedi: Force LTE only indirip farklı bağlantı çeşitlerini seçebilirsiniz. Köyde iken işime çok yaramıştı benzer bir sorun yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... simdilik olmus gibi gozukuyor ise giderken duruma bakarim artik cok sagolasin