Samsung S21 vs Xiaomi 11t

Bütçe
10.700
Xiaomi'nin de çok farklı olacağını sanmıyorum açıkçası. Bana göre iPhone 1. sırada Huawei ise 2.liği zorlar. Samsung'ta 12 GB RAM vardı, 4 GB boştu. 13 Pro Max'im var RAM 6 GB boş 5500 MB'siz düşünün artık. Aynı değerleri Huawei de gördüm başka hiçbir cihazda görmedim. Pil konusunda da aynı iPhone 1 Huawei 2 olur bana kalırsa.

Huawei piyasası yok ve artı Google destekleri yok yoksa tercih edelebilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Amiral gemisi Samsung'ları asla önermem. Cihaz aşırı ısınıyor, 5000 mAh olmasına rağmen 3500 gibi hissettiriyordu resmen dökülüyordu. Arayüzde anlık kasmalar mı dersin kameranın düşük ışıkta tost makinesı gibi olması mı dersin lanet etmiştim.

Yanlış bilgi vermeyi bırak. Cihaz ısınma sorunu yok. Arayüz olarak Samsung kat kat daha iyi Xiaomi'den. S21 Ultra kamera olarak en iyi modellerden. S21 Ultra modelinin kamerasına laf atan biri telefondan zerre anlamıyor.
Yukarıdaki şahsı dikkate alma yanlış bilgi veriyor.
 
Son düzenleme:
Bu Apple fanboylarının bilgi seviyesi yerlerde. Bir tane adam akıllı yorum yapana foruma denk gelsem dişimi kıracağım. İşleri güçleri kullanmadıkları cihazları karalamak.

S21 Ultra, 13 serisinin rakibi olmamasına rağmen kamera olarak onlarla baş ediyor. Diyor ki S21 Ultra kamera olarak kötü gel de delirme.
 
Bu Apple fanboylarının bilgi seviyesi yerlerde. Bir tane adamakıllı yorum yapana foruma denk gelsem dişimi kıracağım. İşleri güçleri kullanmadıkları cihazları karalamak.

S21 Ultra, 13 serisinin rakibi olmamasına rağmen kamera olarak onlarla baş ediyor. Diyor ki S21 Ultra kamera olarak kötü gel de delirme.

Bende diyorum nasıl kötü Allah Allah neyse S21 yana kullanacağım tercihimi ne dersesiniz?
 
Dedikleri şeylerin bir doğruluk payı yok. Klasik Apple fanlığından kaynaklanan yorumlar maalesef. Apple kullanan belli bir kitle var illa başka markaları kötüleyecekler yoksa rahat edemiyorlar maalesef. Ha belki sorunlu cihaz denk gelmiştir sorun yaşamıştır ona bir şey diyemem. Lakin çıkıp kamerasına laf edip ve diyor Samsung amiral gemisi alınmaz demek art niyet taşır.

Fanboyluk yapmanın anlamı yok yani. İlla başka bir marka telefon kullanıyoruz diye başka firmayı gömmeye hakkımız yok. Bu ülkedeki telefon kullanıcıları hangi telefona geçseler diğer markayı karalama derdine düşüyorlar. Apple kullanan Samsung ve türevleri çöp diyor. Samsung kullananlar Iphone vb. diğerlerine saldırıyor. Bu döngü diğer markalar arasında da böyle devam ediyor maalesef ki. Hiçbir firma babamızın malı değil, bu ülkedeki telefon fiyatları zaten korkunç seviyelerde.

Mi 11T modeli önermeme nedenim kötü olduğu için değil. Fiyatına göre sunduğu özellikler olarak iyi değil. Kamerası A52 seviyesinde bile değil. Donanım ve performans olarak aynı fiyat aralığındaki S20 FE Snapdragon modelinden de geride.

Tüm bunları göz önüne aldığımızda mantıklı olan S21 serisi. Yine çıkıp Xiaomi alacaksan sana kalmış bir durum.
 
Nasıl memnun musun?

Ocak 2022'de aldım.
Neredeyse 1 sene olacak.
Cihazdan genel anlamda memnunum ancak arayüzün acilen değişmesi gerekiyor. 120Hz'de takılmalar mevcut. Optimizasyon sorunu var.
Arayüzün Snapdragon ile daha stabil çalıştığını düşünüyorum. Exynos işlemci ile açıkçası stabil değil.
S20 ve S22 cihazlarının S21'den daha performanslı olduğuna eminim. Piyasa fiyatlarını araştırdığınız zaman S20, S21'den daha pahalı durumda. Cihazda bir saçmalık var ama anlayamadım.
 

Geri
Yukarı