Bataryası o kadar sıkıntılı mı yoksa öğleni çıkarmayacak kadar kötü mü dendiği kadar şuandaGündelik hayattaki batarya performansının 100X Zoom'dan daha önemli olduğunu düşünüyorum. S22 ile sabah 4, 5G'yi açıp evden çıksa öğleye doğru yarım ya da 1 gibi priz aramak zorunda kalacak ama 11 Pro Max ile akşamı çok rahat görür.
Bataryası o kadar sıkıntılı mı yoksa öğleni çıkarmayacak kadar kötü mü dendiği kadar şu anda.
Korkum bu bu yüzden çok aradayım ama alternatif de bulamıyorumfiyat bantındaHocam mobil veride 4,5 saat ekran süresi veriyor. S22'nin akıcılığı, ekranı, kamerası çok iyi ama bataryası bütün artılarına gölge düşürüyor. Batarya önemli değilse al.
Hocam iphone 11 yerine s22 alasım varBatarya dert değilse S22 tercih edilebilir. Isınması günlük kullanımı etkilemez.
Hocam iPhone 11 yerine S22 alasım var.
Oyle oyun vs ile işim olmaz.
Önemli faktörler.
Kamera sosyal medya ve uzun süre stabilize.
Örneğin Instagram'a bir araba stsi atsam offf keşke 11 alsaydım gibi bir söylemde bulundurur mu?
Internetteki sosyal medya testleri gayet güzeldi?
Hocam ben de batarya harici bir şey demiyorum, 3 aydan fazladır da kullanıyorum. 120 Hz ile ortalama 3-4 saat ekran süresi alıyorum ki bazen de 2-3 saate de düşüyor. Kamera, ekran, performans konusunda diyecek bir şey yok.Ben merak ediyorum, 5 yorumdan 4 ü batarya hakkında. Kaçınız bu telefonu satın alıp da kullandı. Gerçekten merak ediyorum.