Samsung S22 nasıldır?

Bütçe
10.000-24.000
Gündelik hayattaki batarya performansının 100X Zoom'dan daha önemli olduğunu düşünüyorum. S22 ile sabah 4, 5G'yi açıp evden çıksa öğleye doğru yarım ya da 1 gibi priz aramak zorunda kalacak ama 11 Pro Max ile akşamı çok rahat görür.
Bataryası o kadar sıkıntılı mı yoksa öğleni çıkarmayacak kadar kötü mü dendiği kadar şuanda
 
Bataryası o kadar sıkıntılı mı yoksa öğleni çıkarmayacak kadar kötü mü dendiği kadar şu anda.

Hocam mobil veride 4,5 saat ekran süresi veriyor. S22'nin akıcılığı, ekranı, kamerası çok iyi ama bataryası bütün artılarına gölge düşürüyor. Batarya önemli değilse al.
 
Hocam s23 denen çok burada telefon piyasasına baktığınızda aradaki farkın ne kadar olacağını kestirmeniz gerektiğini düşünüyorum gönlünüzden ne kadar fiyat biçiyorsunuz bilmiyorum ama bütçenin 7-10k üstünde bir telefon diyorsunuz :D , s23 fe çıksa keşke

Hocam mobil veride 4,5 saat ekran süresi veriyor. S22'nin akıcılığı, ekranı, kamerası çok iyi ama bataryası bütün artılarına gölge düşürüyor. Batarya önemli değilse al.
Korkum bu bu yüzden çok aradayım ama alternatif de bulamıyorumfiyat bantında
 
Batarya dert değilse S22 tercih edilebilir. Isınması günlük kullanımı etkilemez.
Hocam iphone 11 yerine s22 alasım var
Oyle oyun vs ile işim olmaz
Önemli faktörler
Kamera sosyal medya ve uzun süre stabilize
Örneğin instagrama bi araba stsi atsam offf keşke 11 alsaydım gibi bir söylemde bulundurur mu?
Internetteki sosyal medya testleri gayet güzeldi?
 
Temmuz ayından beri S22 kullanıyorum. Gün içerisinde sürekli mobil veri açık kullanıyorum. Eve geldiğimde %50 civarı şarjım kalıyor. Ben oyun oynamıyorum ama. Bu telefonu tavsiye ederim. Gelen güncellemeler ile telefon daha stabil durumda. Ben aldığım günden beri bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Bende bataryadan korkuyordum fakat korktuğum gibi olmadı. Tasarımı, ele oturuşu falan çok çok iyi. Kamerasını çok beğeniyorum. Eve gelince takıyorum şarja öbür günün akşamına kadar takmıyorum. Zaten 1 saatte şarj oluyor. Kulaklık ve saat ile güzel bir ekipman yaptım. Severek kullanıyorum. Bu konuya S22 kullanıcıları yorum yaparsa daha sağlıklı ve faydalı olur. Kullanan kullanmayan herkes yorumluyor. :)
 
Hocam iPhone 11 yerine S22 alasım var.
Oyle oyun vs ile işim olmaz.
Önemli faktörler.
Kamera sosyal medya ve uzun süre stabilize.
Örneğin Instagram'a bir araba stsi atsam offf keşke 11 alsaydım gibi bir söylemde bulundurur mu?
Internetteki sosyal medya testleri gayet güzeldi?

S22 alacağına 0 12 ya da ikinci el iPhone 12 Pro almanı tavsiye ederim. İllaki Samsung olacaksa S21 Plus'ya da S22 Plus al daha mantıklı. S22 alırsan prizle aşk yaşarsın.
 
Ben merak ediyorum, 5 yorumdan 4 ü batarya hakkında. Kaçınız bu telefonu satın alıp da kullandı. Gerçekten merak ediyorum.
Hocam ben de batarya harici bir şey demiyorum, 3 aydan fazladır da kullanıyorum. 120 Hz ile ortalama 3-4 saat ekran süresi alıyorum ki bazen de 2-3 saate de düşüyor. Kamera, ekran, performans konusunda diyecek bir şey yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı