Samsung S22 veya Xiaomi 12t alınır mı?

Bütçe
15-20bin
Ortalama 6.30 saat ile 7 saat arasında değişiyor ekran süresi, oyun hiç oynamıyorum. Netflix, YouTube, Twitter ve Instagram en çok zaman geçirdiğim uygulamalar. Sabah 8 de aktif kullanmaya başlıyorum akşam 5 gibi %30-40 civarında tekrar şarja takıyorum bu sürede.
6-7 saat arasıysa bence çok iyi bi değer yani aslında. Sadece ben bu telefonu kullanmadığımız zaman cepteyken şarjı çok gidiyormu diye merak ediyorum bide.
 
Bende aynı durumdayım iPhone 11 ve S22 arasında çok kaldım, oyun nadiren oynarım fakat S22'nin bataryasına çok zayıf diyorlar ne yapsam bilemedim.
aynı durumdayız valla. Bende iphone 11 eskidiği için bakmıyordum ama güzel telefon yine. Batarya konusunda samsung s22 iphone 11 e göre daha iyi diye biliyorum sanki. Yanlışsam düzeltin
 
S22 kullaniyorum sıfır alma bence 1 aylık cihazdi 3k cebimde kaldi. Aldığımda üzerinde jelatinleri dahi duruyordu. Batarya kismina gelirsek o dediklerini yaparsan günü çıkarmaz.
 
Aynı durumdayız vallahi. Bende iPhone 11 eskidiği için bakmıyordum ama güzel telefon yine. Batarya konusunda Samsung S22 iPhone 11'e göre daha iyi diye biliyorum sanki. Yanlışsam düzeltin.

Bende çok hakim değilim şu an J7 kullanıyorum neye alırsam alayım çok büyük bir fark olacak ama aldığım telefonunda en az 4 5 sene götürmesi gerektiği için iphonea daha sıcak bakıyorum.
 

Geri
Yukarı