@Legoladinas Honor 90'a göre daha güçlü yonga setlerine ve daha iyi video performansına sahipler.
Honor 90'ın paneli kalitesi ve selfie kamerası her iki cihazdan da daha iyi. Ana kamerada da üstünlüğü var.
Ekran ve kamera konusunda özellikle fotoğraf olarak Honor daha üstün. Batarya olarak da GT2'de Samsung döküm 8 Gen 1 olduğundan dolayı Honor tercih edilebilir.
Ekran ve kamera konusunda özellikle fotoğraf olarak Honor daha üstün. Batarya olarak da GT2'de Samsung döküm 8 Gen 1 olduğundan dolayı Honor tercih edilebilir.
Honor 90 ikisinin rakibi değil. S22 batarya olarak kötü diğerlerine göre. Kamera olarak da S23 FE ile benzer. Güncel olmasından ve amiral gemisi bir cihaz olmasından dolayı S23 FE.
Dostlar hepinize fikirlerinizi benimle paylaştığı için çok teşekkür ederim Honor 90 siparişini verdim şimdi umarım uzun süre memnun olarak kullanırım zaten 5 yıl gitse yeterli benim için üniversitem bitince inşallah ilk maaşımla daha iyilerini alırım.
Herkese iyi forumlar.
Evt çok memnunum hiçbir bir sorun yaşamadım fazlasıyla mutlu ediyor hatta honor 200 de aldım abime çok memnun kaldı tek bir sorun var cihazlarla ilgili ekran koruyucu bulamıyoruz 2 modelde de onun dışında sorun yok