Samsung S22B350 İncelemesi ve Kullanıcıları

Oğuz26

Kilopat
Katılım
8 Ekim 2012
Mesajlar
4.331
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
  • Monitörü Vatan bilgisayardan % 25 indirimle 375 TL'ye aldım. Bir sürü Asus ve Philips monitörün arasından seçim yapmak zor oldu ama ihtiyaçlarıma bu fiyat aralığında Samsung S22B350 cevap verebildiği için diğer markaları eledim. İncelemeyi oyunlardan resim çekerek devam güncellemeyi düşünüyorum. Normal kullanımda monitörü Kişisel moda alıp parlaklığı 30'a düşüyorum. Uzun kullanımda gözler yorulduğu için parlaklığı kısmanızı öneririm. Oyun moduna alınca renkler baya canlı oluyor, aynı zamanda sinema modun da filmler daha canlı oluyor. 20 gündür kullanıyorum, Ölü piksel ve Ghosting sorunu yaşamadım. 2 Ms tepki süresi ile BF3 daha zevkli hale geldi. IPS kadar olmasa da görüş açısı baya geniş. Gece dokunmatik tuşlar aydınlatmalı olmadığı için bulunmuyor. Tabi belli bir zaman sonra tuşların yerini ezberliyorsunuz. Monitörün içinde HDMI kablosu çıkmıyor ayrıca satın aldım. Bu monitörü aldıktan sonra VGA kullanmak pek iyi olmazdı. Monitörün rengi kiraz kırmızısı ama çoğu zaman dikkatli bakılmadığı sürece siyah gibi gözüküyor. Bir üst modelinde hoparlör var bunda ise yok. Zaten monitörde bulunan hoparlör'ün sesi pek kaliteli olmuyor. Monitörün arka tarafında vesa bağlantısı için yer yok, ayak sökülüp ters çevirilince monitör vesa ile duvara monte edilebiliyor. Son zamanlarda çok yaşanan ışık sızması sorununu yaşamadım.




Teknik Özellikleri


iOFYgPB.png

MvRPHJY.png



Detaylı
Özellikleri



LxAShxp.png




YkpAlM7.jpg




2sOOty2.jpg



C1U61ug.jpg



D4SeinI.jpg



Lk46OIy.jpg




bacuba
'
nın çektiği resimler ;






VaNIgmM.jpg



EqbCzrj.jpg



qfigktx.jpg


BXwzSza.jpg












 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:

Oyunu hiç oynamamıştım bendeki eski laptopun ekran kartı gt320m idi :D Sadece eğitimi oynadım. Eğitimde 60 FPS aldım :D Sonra kasanın kapağını açtım. SSD'nin güç girişi çıkmış gibiydi bastırırken kırdım :D Sonra HDD'yi biçimlendirip Windows 8 kurdum. Bir daha oynama şansım olmadı :( Eğitimi bitirmiştim :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı