Mandos
Hectopat
Daha fazla
Fiyatı uygun diyerek Samsung S22c150n 21.5 inç led monitör satın aldım. Daha önceleri de samsung monitör kullandığımdan görüntünün kaliteli olacağına güveniyordum. Monitörü aldım, görüntü ayarlarını yaptım. Hah dedim güzel oldu. Daha sonra farkettim ki monitörün üst tarafındaki renk normal iken, yarıdan sonra renk parlamaya başlıyor. Şöyle ki düz renk bir resmi tam ekran yaptığınızda (beyaz hariç) ekranın üst kısmıyla alt kısmı arasında bir ton fark oluyor. Yani siyah neredeyse fümeye dönüyor. Samsung müşteri hizmetlerinin online bölümüyle görüşüp, durumu anlattım. Led Teknolojisinden kaynaklı olağan bir problem olduğunu söylediler. Ben de kullandığım diğer samsung monitörler de böyle bir problemimin olmadığını belirterek değişim talebinde bulundum. Yine problemin teknoloji kaynaklı olduğu belirtilerek reddedildim.
Gıcık olduğumdan ve tabiki bu monitörü böyle kullanamayacağımdan dolayı teknoloji mağazalarında monitör araştırmalarına giriştim. Samsung'un S22 ile başlayan A,B,C modellerinde hep aynı problemleri gördüm. Bu monitörlerden almak isteyen arkadaşlara, renklere iyici bakmalarını tavsiye ederim. Hiç bulaşmasanız daha iyi tabii..!
Gıcık olduğumdan ve tabiki bu monitörü böyle kullanamayacağımdan dolayı teknoloji mağazalarında monitör araştırmalarına giriştim. Samsung'un S22 ile başlayan A,B,C modellerinde hep aynı problemleri gördüm. Bu monitörlerden almak isteyen arkadaşlara, renklere iyici bakmalarını tavsiye ederim. Hiç bulaşmasanız daha iyi tabii..!