Samsung S22'nin Türkiye modelinde Snapdragon kullanılmasını nasıl buldunuz?

Yok abi, gelmemesi iyi olmuş. Samsung Türkiye, editörlere ön gösterim yaparken Exynos'lu modeli de getirmiş. Hatta erdi özüağ testlerini falan yapmış, iki işlemcili modeli kıyaslamış. Aralarında ciddi bir performans farklılığı var. Exynos'lu model bayağı gerisinde kalıyor. Yazılım güncellemesine ihtiyacı var. Tabii yazılım güncellemesiyle ne kadar düzelir o bir soru işareti.

Onu bende izledim ama bir şey kaçırmışsınız, o testlerde kullanılan programlarda 2200 işlemciyi sistem daha tam olarak tanımadığı için böyle bir sorun oluşmuş, yani verilen modeldeki işlemci de ne varsa sistem görmemiş Samsung'un bunu bilerek yaptığı hatta ilerleyen zamanlar da şaşkınlık yaratmak istediği de söylentiler arasında.

Onu bende izledim ama bir şey kaçırmışsınız, o testlerde kullanılan programlarda 2200 işlemciyi sistem daha tam olarak tanımadığı için böyle bir sorun oluşmuş, yani verilen modeldeki işlemci de ne varsa sistem görmemiş Samsung'un bunu bilerek yaptığı hatta ilerleyen zamanlar da şaşkınlık yaratmak istediği de söylentiler arasında.
Umarım öyle olur. Ben, Samsung, AMD işbirliğinde bir işlemci geliştirilecek denildiğinden beri heyecan bekliyordum. Çok merak ediyordum. Çok ciddi ümitlerim vardı. Dedim ki Samsung bu sefer yapacak herhalde. Özelleştirilmiş çekirdeği bıraktılar, GPU için AMD ile anlaştılar dedim bu sefer Samsung çok şaşırtacak ama olmadı. Yani lansmanda da adı bile geçmedi. Böylesine önemli bir işbirliğinden bahsederler diye düşünüyordum. Bakalım inşallah düzeltirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı