Maalesef değil.
Sadece fikrimi söylüyorum tabii ki son kararı arkadaş verecek.
Ama Apple düşünüyorsa iPhone 12 mini veya 13 mini alabilir Samsung derse de bence de S23 alsın.
Almasın hocam parasını haketmiyor işte. Niye hala öneriyorsunuz? S23 rakibi iphone 14 pro.Sadece fikrimi söylüyorum tabii ki son kararı arkadaş verecek
Ama Apple düşünüyorsa iPhone 12 mini veya 13 mini alabilir Samsung derse de bence de S23 alsın.
Almasın hocam parasını hak etmiyor işte. Niye hala öneriyorsunuz? S23 rakibi iPhone 14 Pro.
dostum bence alacağın telefonlar 13 mini veya s23Merhaba. "General Mobile 9 Pro" telefonumu yükseltmek istiyorum. Düz Samsung S23 çok öneriliyor birçok açıdan. Bu fiyat bandında alınabilecek bir telefon mu? Bir telefona bu kadar para verilir mi noktasındayım çünkü. Fiyat (28-29 bin arası)
Özellikle kamera açısından da yorumlarsanız sevinirim. Başka bir telefon önerisi de olabilir.
Verilir hocam.Sonuna kadar verilir.
Düşünmeden S23a alın küçük olmasıyla birlikte ele çok güzel oturuyor.
S23+ kullaniyorum daha iyisi yok samsung kendini aşmiş
Daha uzun ekran süresi, daha başarılı kamera sensörleri ve daha güçlü işlemci varken 12 Mini sadece Apple fanıysanız alınır.
S23 de boyutu gayet güzel telefon.
Hocam Alacaksanız S23Ultra alın o bütçeye çıkmışsanıız edin parayı feda en iyisini alın S23 Ultra 2K Ekran Kalitesi ile piyasadaki en iyi telefon ekranına sahip 200MP Kamera 100X Zoom özelliği ile efsane bir telefon önerim S23Ultra
iPhone 12 mini de alabilirsiniz eğer küçük telefon seviyorsanız.
Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için. Kamera açısından S21FE ya da S22 ile aralarında bu kadar fiyat farkı açısından fark var mıdır? Vermeye değer mi sizce?
Hocam gönül isterdi ki Ultra alalım ama 15-20 bin arası fiyat farkı var. Çok fark var gibi geldi bana.
Aslında önceliğim IP 14 Pro'ya da maksimum idi ama şu zamlarla birlikte hayal oldu. Bir yandan da 13 içimden geçmiyor değil ama.
Evet kamera açısından farkları büyük.Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için. Kamera açısından S21 FE ya da S22 ile aralarında bu kadar fiyat farkı açısından fark var mıdır? Vermeye değer mi sizce?
Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için. Kamera açısından S21FE ya da S22 ile aralarında bu kadar fiyat farkı açısından fark var mıdır? Vermeye değer mi sizce?
Hocam gönül isterdi ki Ultra alalım ama 15-20 bin arası fiyat farkı var. Çok fark var gibi geldi bana.
Aslında önceliğim IP 14 Pro'ya da maksimum idi ama şu zamlarla birlikte hayal oldu. Bir yandan da 13 içimden geçmiyor değil ama.
Şu anda bütçenize en iyi telefon S23 hocam. 13 mini nereden baksan 34K olmuş. Fiyatını hak etmiyor zaten. Kamerası fiyat bandının en iyisidir. Aynı şekilde diğer donanımları da.
Aman hocam bulaşmayın şu IPhone'a.
Evet kamera açısından farkları büyük.
S22'de kullanılan her sensör, S21 FE'de kullanilandan daha başarılı. Her kamerada gözle görülür fark var. (Geniş açı, ön kamera, telefoto ve ana kamera)
Ayrıca 8 Gen 1'in görüntü işlemesi Exynos 2100'e göre daha başarılı.
S22 ile S23 karislastirirsak:Cümleyi yanlış kullanmisim hocam özür diliyorum. S23 ile S21 FE - S22 mukayesesi açısından sormuştum. Aralarındaki para farkı kamera açısından bu farkı yansıtır mı? Ciddi TL farkı var çünkü.