Rehber Samsung S23 Görsel Yapay Zeka Kapatma

siento

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar, bu rehberle birlikte Samsung'un fotoğraflara rahatsız edici seviyede uyguladığı yapay zekayı en aza indiricez. Tamamen kapatma sanırım yok, ben de bulamadım fakat bu ayarlar önceki haline göre çok daha iyi bir hale getiriyor fotoğrafları. Anlatacağım aşamaları sırasıyla uygulayınız.

1) Ayarlar -> Kamera ayarları -> Akıllı optimizasyon sayfasında önce "Görsel Zeka"yı kapatıyoruz sonrasında ise hemen üstünde bulunan "Kalite Optimizasyonu"nu minimum seviyesine çekiyoruz.

2) Ayarlar -> Kamera ayarları -> Gelişmiş fotoğraf seçenekleri -> Profesyonel mod fotoğraf biçimi sayfasında "RAW Biçimi"ni seçiyoruz.

Ayarlar bu kadardı, en iyi sonuçları almak için fotoğraflarınızı PRO modda çekmenizi tavsiye ederim. Yapmadan önce ve yaptıktan sonra birer fotoğraf çekerseniz aradaki farkı anlayacaksınız. Umarım yardımcı olabilmişimdir, iyi forumlar

Son düzenleme:

Samsung'la yaşadığım en büyük problem kesinlikle gece çekimi. Simsiyah gökyüzünü öyle bir grileştiriyor ki sanırsınız kamera bozuk, bu sefer ISO'yu kısıyorsunuz renkler yok oluyor. Bunu ne yaptıysam çözemedim.

Hocam telefonu alalı 1 haftayı bile geçmedi kamerasını aşırı gözlemleyemedim o konu hakkında pek bir bilgim yok, Expert RAW uygulamasını deneyebilirsiniz belki.

Hocam telefonu alalı 1 haftayı bile geçmedi kamerasını aşırı gözlemleyemedim o konu hakkında pek bir bilgim yok, expert RAW uygulamasını deneyebilirsiniz belki.

Çok denedim hocam. Camera assistant taki tüm ayarları expert RAW'ı her türlü ayarı denedim, ama sevgili Samsung böyle uygun görmüş yapacak bir şey yok.

Çok denedim hocam. Camera assistant taki tüm ayarları expert RAW'ı her türlü ayarı denedim, ama sevgili Samsung böyle uygun görmüş yapacak bir şey yok.
Maalesef her şeyi 10/10'luk değil fakat bu fiyat bandında daha iyisi yoktur muhtemelen hocam.

S23 ultra ile One UI 6.1güncellemesinden sonra kamera kalitesinde düşüş gözlemledim. Eski çektiğim fotoğraflara bakıyorum şuan o kalitede fotoğraf çekemiyorum. Umarım güncelleme ile düzeltirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…