Samsung S23 Ultra vs iPhone 15

Ak47User

Decapat
Daha fazla  
4 sene boyunca Oppo kullandıktan sonra premium bir cihaza geçiş yapmak istiyorum. Gönlüm IPhone'dan yana fakat oyun oynayan birisi olarak 60Hz olması benim için kocaman bir eksi. iPhone 60Hz'si ile Android 120Hz'si arasında çok bir fark var mıdır ve hangisini tavsiye edersiniz?

Kendin deneyimle herhangi bir teknoloji mağazasına giderek.

iPhone 60 Hz'i Android'lerin 90 Hz'ine yakın deneyim sunuyor doğrudur ancak oyun açısından arada çok fark hissedilecektir. 15 serisinin ısınma sorunu düz 15'te de var mı bilmiyorum, araştırmanızı öneririm o konuyu. Boyut açısından da küçük olabilir oyun için 15, 14 PM bakmanızı öneririm. S23 Ultra üzmez, iPhone istiyorsanız 14PM, Android diyorsanız S23 Ultra alın derim ben.

14 Pro Max veya 13 Pro Max al. Aralarında çok fark yok tavsiyem 13 pm.
13 pro max mi kaldı 3 senelik oldular bu nasıl öneri? Ayrıca 14 pro sıfır fiyatları 15 pro ile aynı e-ticaret sitelerinde.
4 sene boyunca Oppo kullandıktan sonra premium bir cihaza geçiş yapmak istiyorum. Gönlüm IPhone'dan yana fakat oyun oynayan birisi olarak 60Hz olması benim için kocaman bir eksi. iPhone 60Hz'si ile Android 120Hz'si arasında çok bir fark var mıdır ve hangisini tavsiye edersiniz?
Tabi fark var iphone 60 hz'i diye bir şey olamaz. 60 hz her yerde aynıdır. s24 ultra 256 gb 58-60k bandında. s24 ultra'ya çıkabilirsen s24 ultra tavsiye ederim. Tek sorunun ikinci elde s24 ultra satıp iphone'a geçmek istersen ödeyeceğin fark biraz fazla olur. Onun haricinde telefondan ciddi anlamda memnun kalacağını düşünüyorum.

Gerçekten telefondan anlayan kimsenin iPhone 14 serisini tavsiye edeceğini düşünmüyorum.

14 geçiş serisi ve ne çok da iyi değil. Eğer oyun oynuyorsan ve Hz senin için önemliyse S23'u alınabilir bir telefon seni üzmez. Ama eğer bütçemi zorlayabilirim diyorsan 15 Pro da bakabilirsin. Eğer zorlayamazsan S23u al ve tadını çıkar derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi fark var iphone 60 hz'i diye bir şey olamaz. 60 hz her yerde aynıdır.

O hissiyat gerçekten var.
Gidip herhangi bir teknoloji mağazasında deneyimleyebilirsin.
iPhone 60Hz'i kayıpsız veriyor gibi.

Androidlerde zamanla oluşan takılma veya donma hissi (kendi kamerasında bile) gitmiyor en en üst segmentteki cihazlarda bile.

Eskiden çok daha kötüydü günümüzde fiyatlar göz önüne alındığında kabul edilebilir seviyelerde.
Tabii cihaza alıştıktan sonra takılma, donma, animasyon vasatlığını göz ardı edebilir kullanıcı. Çok ciddi fiyat avantajı var.

O hissiyat gerçekten var.
Gidip herhangi bir teknoloji mağazasında deneyimleyebilirsin.
iPhone 60Hz'i kayıpsız veriyor gibi.

Androidlerde zamanla oluşan takılma veya donma hissi (kendi kamerasında bile) gitmiyor en en üst segmentteki cihazlarda bile.

Eskiden çok daha kötüydü günümüzde fiyatlar göz önüne alındığında kabul edilebilir seviyelerde.
Tabii cihaza alıştıktan sonra takılma, donma, animasyon vasatlığını göz ardı edebilir kullanıcı. Çok ciddi fiyat avantajı var.
İphone kullanıcısıyım 4-5 senedir. İphoneda da takılma animasyon hataları var. Zoom macro kamerası bile olmayan 15 denen çöpün parasına s24 ultra alınabiliyor neredeseyse. Pro serisi harici iphonelar f/p olarak berbat noktadalar.

13 Pro Max mi kaldı 3 senelik oldular bu nasıl öneri? Ayrıca 14 Pro sıfır fiyatları 15 Pro ile aynı e-ticaret sitelerinde.

Tabii fark var iPhone 60 Hz'i diye bir şey olamaz. 60 Hz her yerde aynıdır. S24 Ultra 256 GB 58-60k bandında. S24 Ultra'ya çıkabilirsen S24 Ultra tavsiye ederim. Tek sorunun ikinci elde S24 Ultra satıp IPhone'a geçmek istersen ödeyeceğin fark biraz fazla olur. Onun haricinde telefondan ciddi anlamda memnun kalacağını düşünüyorum.

Evet kaldı ben hiçbir zaman düz iPhone alınmasını önermem 15 alacağına 14 Pro veya 13 Pro Max almak çok çok daha mantıklı.

Geri
Yukarı