Samsung S24 Exynos vs Xiaomi 14

@eleutherios75 35k fiyatına denk geliyor Azerbaycan fiyatı, mantıklı değil. Türkiye bu modeli kaçak satan yerlerde fiyat en az 10k oynuyor. Bu aşamada alman mantıklı değil IMEI yüzünden.

Hocam ben zaten global version bekliyorum IMEI neden sorun olsun ki ben o 2K'yı örnek olarak söyledim sizdeki sarı sitedelk gibi bizde de birindd var böyle kaçak falan değildir ama bilmiyorum pek.

@eleutherios75 global derken ülkeye gelecek garantili üründen mi bahsediyorsun? Kaçağın da global versiyonu var.

Şimdi bizde bir tane mağaza var benim güvenip ettiğim onlar kayıtlı satıyolar garanti de veriyolarda o nasıl pek bilmiyorum. Bunlar mesela bilindik yerlerde 1800 manat olan 13T Pro'yu 1300'e satıyorlar. Ben işte onlara stok gelmesini bekliyorum gelsin kayıtlı falan global alacağım normal.

@eleutherios75 Global derken ülkeye gelecek garantili üründen mi bahsediyorsun? Kaçağın da global versiyonu var.
Ben bu sizdeki kaçak mevzusunu bilmiyorum pek nasıl yapıyorlar ki imei yi kaçak olarak atılmasına mı kaçak diyirsunuz ve öyle şey mümkün mü

Son düzenleme:
@eleutherios75 Evet kaçak olarak IMEI atıyorlar. İki yolu var telefona göre biri yazılımsal, biri anakart direnç değişimi. Eğer 14 modeli kayıtlı gelecekse ve fiyat olarak iyiyse al. Diğer türlü kayıtsız modeli şu durumda almak mantıksız, IMEI sorunu var çünkü.

@eleutherios75 Evet kaçak olarak IMEI atıyorlar. İki yolu var telefona göre biri yazılımsal, biri anakart direnç değişimi. Eğer 14 modeli kayıtlı gelecekse ve fiyat olarak iyiyse al. Diğer türlü kayıtsız modeli şu durumda almak mantıksız, IMEI sorunu var çünkü.
Sizde 13t pro 512 kaçak falan kaça geliyo mesela?

Sizde 13t pro 512 kaçak falan kaça geliyo mesela?
Bizde dediğim mağazadan kayıtlı kapalı kutu 1300 manat 23k tl eder

Bir süredir bende bu iki telefonu araştırıyorum Mİ 14' ün dengi S 24 ULTRA, Mİ 14 ve S 24 TR fiyatları yüksek olacağı için yurtdışı cihazlara yöneliyor insan ve bu durumda S 24 uzaktan yazılımsal olarak kayıt edilebildiği için şahsen benim tercihim ondan yana olur. Mİ 14 sadece direnç kaydı yapılabiliyor yesyeni cihaz sökülüp tamir görecek bence bu hiç mantıklı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı