Samsung S24 FE batarya performansı nasıldır?

toedmochazz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller. S24 FE modeline geçtim ve tam 1 haftadır kullanıyorum ve sizlere pil performansını paylaşıp iyi mi kötü mü olduğunu sormak istiyorum. Öncelikle eğer gün içinde oyun oynamayacaksam ara sıra Instagram, YouTube gibi uygulamalarda takıldığımda 10-12 saat arası dayanıyor. Eğer aktif şekilde kullanırsam yani PUBG, dls gibi oyunlar oynadığımda 8 saate kadar dayanıyor. Sizce iyi mi kötü mü? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi sosyaller. S24 FE modeline geçtim ve tam 1 haftadır kullanıyorum ve sizlere pil performansını paylaşıp iyi mi kötü mü olduğunu sormak istiyorum. Öncelikle eğer gün içinde oyun oynamayacaksam ara sıra Instagram, YouTube gibi uygulamalarda takıldığımda 10-12 saat arası dayanıyor. Eğer aktif şekilde kullanırsam yani PUBG, dls gibi oyunlar oynadığımda 8 saate kadar dayanıyor. Sizce iyi mi kötü mü? Cevaplarınızı bekliyorum.

Gayet iyi hiçbir sorun yok.

1 haftalık cihaz olduğundan dolayı bu süreler gayet iyi ve yeterli.

Hocam bu optimize olma olayı doğru mu? Bugün itibarıyla tam 1 hafta oldu yani optimizasyon olacak mı?

Doğru, Samsung cihazları ilk alındığı zaman ilk 1-2 hafta içerisinde pil kendini optimize eder. Şu an ki pil süresinden memnunsanız bir problem yoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı