Samsung S24+ pil çabuk tükeniyor

Ya arkadaşlar, 1 hafta oldu, S24+ aldım. Pil 4900 mAh ama nominal kapasitesi 4755 mAh gösteriyor. AOD bile kapalı, maksimum %80'e kadar şarj ediyorum ama yetmiyor. Oyun oynuyorum falan derken şarj bitiyor. Tutalım, X adlı bir oyun oynuyorum. Oyuna başlarken %40, bitirirken %30 pilim var. Cihaz sağlığında ama X adlı oyun sadece %3 pil yemiş gösteriyor, çıldırıyorum. Evdekilere "beğenmedim" diyemem, yani çok iyi performans falan bakımından ama bu pil beni öldürecek. Bana birkaç hafta bekle dediler ama ben kendim derin uyku moduna aldım bazı uygulamaları. 3 saat 50 dakikadır kullanıyorum, %80'den %34'e kadar düştü pil. İçinde 1 saat 4 dakika WhatsApp'tan konuşarak, oyunda oynadım ama %46 bence fazla 4 saat için. Hatta yazarken %33 oldu. Peki, siz nasıl düşünüyorsunuz arkadaşlar? Fikirlerinizi alalım.

Zamanla batarya toparlanır ve NFC'yi ile konumu kapat.

Ya arkadaşlar, 1 hafta oldu, S24+ aldım. Pil 4900 mAh ama nominal kapasitesi 4755 mAh gösteriyor. AOD bile kapalı, maksimum %80’e kadar şarj ediyorum ama yetmiyor. Oyun oynuyorum falan derken şarj bitiyor. Tutalım, X adlı bir oyun oynuyorum. Oyuna başlarken %40, bitirirken %30 pilim var. Cihaz sağlığında ama X adlı oyun sadece %3 pil yemiş gösteriyor, çıldırıyorum. Evdekilere "beğenmedim" diyemem, yani çok iyi performans falan bakımından ama bu pil beni öldürecek. Bana birkaç hafta bekle dediler ama ben kendim derin uyku moduna aldım bazı uygulamaları. 3 saat 50 dakikadır kullanıyorum, %80’den %34’e kadar düştü pil. İçinde 1 saat 4 dakika WhatsApp’tan konuşarak, oyunda oynadım ama %46 bence fazla 4 saat için. Hatta yazarken %33 oldu. Peki, siz nasıl düşünüyorsunuz arkadaşlar? Fikirlerinizi alalım.
Çözüldü mü?

Aga galiba sende de ayni sorun var, vallahi PUBG oynarsam 120 FPS de 95'ten 20ye kadar 3 4 saate bitiyor, da, yuzde 5'ten sonra tutamiyor, ve yuzde 12deyse falan gece uhursam yarina cok az ihtimal kapanmadan kalir.

Hocam 120FPS deli gibi şarj yiyen bir şey. 120FPS dediğimiz FPS değerleri bilgisayarlardan telefona geçmiş şeylerdir. Ondan dolayı 120FPS ile hızlı şarj düşmesi normal. Sonuçta telefon hem ram hem işlemciyi zorlarken bir yandanda ekranını devamlı olarak 120kere yenilemeye çalışıyor ve ek olarak soğutma çalışması yapıyor.

Oyunla işim yok lakin sosyal medyayı çok sık kullandığım zamanlarda (Instagram, X, Facebook, YouTube, Tarayıcı vb.) Akşam 5 gibi %25'in altına düşüyor. Bu bana yetiyor. Ama işin içine oyun girerse ve 120 FPS ile oynarsam çok zor.
Oyun için daha iyi telefonlar var onları tercih edebilirdin.

Son olarak pil durumu bu şekilde, telefonu 3 ocakta almıştım. Hala memnun değilim pek.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250116_070805_Device care.jpg
    Screenshot_20250116_070805_Device care.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 16
Ya arkadaşlar, 1 hafta oldu, S24+ aldım. Pil 4900 mAh ama nominal kapasitesi 4755 mAh gösteriyor. AOD bile kapalı, maksimum %80'e kadar şarj ediyorum ama yetmiyor. Oyun oynuyorum falan derken şarj bitiyor. Tutalım, X adlı bir oyun oynuyorum. Oyuna başlarken %40, bitirirken %30 pilim var. Cihaz sağlığında ama X adlı oyun sadece %3 pil yemiş gösteriyor, çıldırıyorum. Evdekilere "beğenmedim" diyemem, yani çok iyi performans falan bakımından ama bu pil beni öldürecek. Bana birkaç hafta bekle dediler ama ben kendim derin uyku moduna aldım bazı uygulamaları. 3 saat 50 dakikadır kullanıyorum, %80'den %34'e kadar düştü pil. İçinde 1 saat 4 dakika WhatsApp'tan konuşarak, oyunda oynadım ama %46 bence fazla 4 saat için. Hatta yazarken %33 oldu. Peki, siz nasıl düşünüyorsunuz arkadaşlar? Fikirlerinizi alalım.

S23 ile mobil veriyle 4 saat zor görüyorum 2 aylık cihaz...

Yeni konular

Geri
Yukarı