Samsung S24 Ultra vs Xiaomi 15 T Pro

Evet hocam 8 Elite işlemcili olan benzer fiyatlar 15t Pro 27k falansa MI15'te 28e falan denk gelir.

Yani bataryası ve ekranı biraz daha kötü ya ben oyun falan da oynamıyorum işlemci benim için çok da önemli değil gibi.

Şöyle bir gerçek var Samsung 4 5 yıl sonra düzgün kullanırsan sorun çıkartmaz ancak Xiaomi yazılım farkı yüzünden donma yapacak.

Ekranı kötü derken sadece biraz daha küçük Qualcomm stability diye bir gercekte var ekranın panelinin ltpo olması emin ol daha verimli olacaktır.

Yani nedenli fark oluyor ki hangisi iyi ise biraz daha verir onu alırım dert değil ama çok fark yoksa veya benim ihtiyacım olmayan şeylerse gerek yok.

Şöyle bir gerçek var Samsung 4 5 yıl sonra düzgün kullanırsan sorun çıkartmaz ancak Xiaomi yazılım farkı yüzünden donma yapacak.

Emin misin hocam?

Yani siz daha çok S24 Ultra diyorsunuz gibi anladım ama biraz da tasarımı da kötü diye S24 Ultra pek sıcak bakamıyorum yurt dışı alacağım Samsung bozulduğu anda servise de gönderemem kendim tamire götürsem absürt fiyatlar vereceğim parçası çok pahalı.

Ekranı kötü derken sadece biraz daha küçük Qualcomm stability diye bir gercekte var ekranın panelinin ltpo olması emin ol daha verimli olacaktır.

Benim ellerim çok büyük ( 21 boy 10 en ) şu anki telefonumdan bile küçük eğer ekran kalitesinde devasa fark yoksa t Pro benim için daha iyi olabilir ama senin önerinde çok iyi hakkını yemeyeyim. Kafamı çok karıştırdı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…