Samsung S24FE için şarj adaptörü önerisi

şahin123456

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Samsung S24FE için orijinal şarj adaptörü almak istiyorum. Samsung bayisinde vardır diye düşünüyorum fakat aynı ürün başka yerde daha ucuzsa o yerden de alabilirim?

25W destekliyor yorumdakiler işini görür. Orijinal al yan sanayi alma

İlerleyen süreçlerde kullandığınız ürün şarj adaptöründen kaynaklı bir sorun oluşma durumunda. Yan sanayi kullandığınız gerekcesi ile bakmayabilirler

İlerleyen süreçlerde kullandığınız ürün şarj adaptöründen kaynaklı bir sorun oluşma durumunda. Yan sanayi kullandığınız gerekcesi ile bakmayabilirler
Hocam Spigen'e yan sanayi demek biraz garip olur keza çoğu ürünü Samsung'un ürünlerinden daha performanslı ve güvenilir geliyor bana. Ayrıca bahsettiğiniz arıza durumları için gerçekten kalitesiz şarj aletleri kullanmanız gerekir. Çok istisnai bir durum yani.

Garanti kapsamında sizin hangi ürünü kullandığınıza bakmıyorlar maalesef. Ürünün Samsung garantili olup olmadığına bakıyorlar. Başıma gelmedi fakat gelen tanıdıklarım var

Orijinal almamın amacı daha uzun ömürlü olması. Hem bataryanın hem adaptörün. İlk defa bu kadar yüksek segmentte telefon alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…