Samsung S24'ten iPhone 16E'ye geçiş yapmak

bence yapay zeka alıcak bir apple cihaz bakabilirsiniz, 17 güzel.
17 bence son dönemde çıkan en makul serilerden birisi ama o fiyatlara çıkmak istemiyorum doğrusu. 75k yüksek geldi benim kullanım senaryom için.

16e aldım, ilk intiba olarak bence gayet yeterli ve ihtiyaca yönelik bir telefon olmuş. 120hz oyun oynamadığım için günlük kullanımda beni rahatsız etmiyor. Kamerası ve hoparlör kalitesi gayet güzel. Akıcı, şık ve şarjı uzun giden bir telefon.

Son düzenleme:
17 bence son dönemde çıkan en makul serilerden birisi ama o fiyatlara çıkmak istemiyorum doğrusu. 75k yüksek geldi benim kullanım senaryom için.

16e aldım, ilk intiba olarak bence gayet yeterli ve ihtiyaca yönelik bir telefon olmuş. 120hz oyun oynamadığım için günlük kullanımda beni rahatsız etmiyor. Kamerası ve hoparlör kalitesi gayet güzel. Akıcı, şık ve şarjı uzun giden bir telefon.
İyi günlerde kullanın. Oyun oynamayan biri için 40 bine daha iyi telefon yok zaten

Kamerası daha iyi değil, 16E'nin kamerası S25'ten iyi. S24'ten de iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

S22, S23, S24 ve S25 kamera olarak bir farkları yok. 4 jenerasyondur aynı, zerre fark yok, 16E'nin kamerası Ultra olmayan bütün Samsung cihazlardan daha iyi. Bu konu da tartışmaya açık değil. Bu bir fact.

Ultra geniş açı vs. yok, flexible değil, Zoom daha az yapıyor vs. vs. Ama ana kamerası daha iyi.

Hocam öncelikle bu 16e denen telefon mart 2025'te tanıtıldı ve ocak veya şubat aylarında da sızıntıları vardı. Siz o zamanlardan beri bu telefonu övüp duruyorsunuz. Bütün 16e konularında bu 16e'yi övmekten yorulmadınız mı? Benimle kavga etmenize gerek yok. Siz hariç zaten dünya genelinde de çok satan bir model olmadı. Diğer insanlar da gerçeği görüp parasını ona göre harcıyor demek ki. Umarım bu kadar övdüğünüze göre siz de bir 16e almışsınızdır.
"Kamerası iyi" derken bir kıyasta sadece ana kamera baz alınmaz. 40.000 TL -50.000 TL gibi rakamlardan bahsediyoruz ve rakiplerinde elbette ki geniş açı kamera ve telefoto kamera da bulunuyor. Bu sebepten kamerası S23'ten de S24'ten de S25'ten de iyi değil. Bence video konusunda iPhone'lerin tüm modelleri benim göz zevkime göre Ultra modellerden bile iyi video çekiyor o kısım ayrı bir konu ancak bu onu genel değerlendirmelerde iyi yapmıyor. Zaten kamera testleri ve sayısal değerlendirmeleri ortada, 16e listelerin başlarında bile yok.

Evet düzelttim, o kişi sürekli Apple gömüp Samsung'u tepelere çıkarıyor. Bahsetmeyi unuttuğu kısımları hatırlattım kendisine.

Teşekkür ederim hatırlattığın için, az kalsın unutacaktım hatırlatmasaydın hocam. :) Bu arada sana benden içeriden bilgi olsun: Mart ayında 60 Hz ekranlı 17e geliyormuş. Bu sefer dinamik ada olacak, yine tek kamera olacak (eminim ana kamerası S26'tan iyi olur!), hatta belki yeni nesil 17 serisindeki ön kamera da 17e'ye verilebilir. Fiyatı ise bir 60.000 ile 65.000 TL'cik bandında olacak. Hemen almalısın. Biz cahiliz 17 Pro aldık paramızı çöpe attık. 17e de eminim çok fiyat performans olacak (!)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı