35 bin TL'ye kamerası iyi, 5-6 yıl götürecek telefon önerisi

• Konuyu başlatan abc321
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 280

abc321

Yoctopat
Daha fazla  
Fiyatından dolayı S24FE tercih ederdim. Kompakt bir telefon isteniyorsa S24'te olabilir. Fakat S25FE ve S24FE arasında fiyat farkına değecek bir fark görmediğimden dolayı S25FE tercih etmezdim. S25FE fiyatına Samsung zorunluluğu yok ise Honor 400 Pro seçerdim.

Hocam ben beni bir 5-6 yıl uzun süre götürecek telefon alacağım da S24 FE veya S25 FE almayı düşünüyorum. Oyun öyle çok oynamam, arada bir girer biraz oynarım. Kamerasının da iyi olması beni mutlu eder. 35 bin lirayı geçmeden bunlar haricinde de fikrin varsa onu da duymak isterim. Samsung dışı hiç telefon kullanmadım, telefonları pek anlamam. Cevap verirsen sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben beni bir 5-6 yıl uzun süre götürecek telefon alacağım da S24 FE veya S25 FE almayı düşünüyorum. Oyun öyle çok oynamam, arada bir girer biraz oynarım. Kamerasının da iyi olması beni mutlu eder. 35 bin lirayı geçmeden bunlar haricinde de fikrin varsa onu da duymak isterim. Samsung dışı hiç telefon kullanmadım, telefonları pek anlamam. Cevap verirsen sevinirim, teşekkürler.

Samsung'dan devam etmek istiyorsanız S24FE aklınızdaymış zaten. Alabilirsiniz hocam. Tabii alışabilirim derseniz, Honor 400 Pro alma taraftarıyım yine de. Bunun haricinde eğer bütçeniz çıkıyor ise Samsung tarafında S24+ öneririm.

Samsung amiral gemisi tercih edin ki yazılımda fazla yavaşlama olmasın S23 S23 S24+ öneririm.

Honor 400 Pro öneririm kendim de Honor 400 kullanıyorum. Samsung isterseniz bütçe çıkıp S25 ya da bütçe inip S24 FE öneririm. Dediğin fiyata da S24 ve S25 FE var bu bütçede ise S24 daha iyi olur ama F/P olarak S25 ve S24 FE var. S24+ da olabilir.

Bu bütçede en iyisi Honor 400 Pro bence.

Samsung'dan devam etmek istiyorsanız S24FE aklınızdaymış zaten. Alabilirsiniz hocam. Tabii alışabilirim derseniz, Honor 400 Pro alma taraftarıyım yine de. Bunun haricinde eğer bütçeniz çıkıyor ise Samsung tarafında S24+ öneririm.
Hocam honor 400 5 6 yıl götürür mü

S24FE'nin yanında Honor 400 güçsüz kalır hocam Pro modeline bakın bence Honor bakıyorsanız, S24 FE da gayet güzel olur.
Ben sadece soru için yazdım evet bu bütçede Honor 400 Pro ya da S24 FE almak daha iyi olur.

Sağ olun hocam pili uzun süre gidiyor mu bir de ısınma sorunu var mı?

Tamam sağ olun hocam teşekkürler

Bataryası 12-13 saat görüyor. Isınma sorunu hiç yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı