Samsung S25 FE için şarj aleti önerisi

• Konuyu başlatan Efee35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 101

Efee35

Decapat
Daha fazla  
Dün yeni bir telefon aldım, 3 adet mağaza gezdim fakat adaptör bulamadım. 45watt için uygun adaptör önerirseniz sevinirim. MediaMarkt gibi yerlerde 2200 TL'ye var fakat biraz pahalı geldi, elimde kablosu var sadece adaptör lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinale alternatif olarak PPS lisanslı Anker 313 alabilirsiniz. Ben de S25 Ultra için kullanıyorum.

Orijinale alternatif olarak PPS lisanslı Anker 313 alabilirsiniz. Ben de S25 Ultra için kullanıyorum.

Hocam peki pil sağlığı için vs. olumsuz bir yönü olur mu kutudan çıkan kablo ile kullanacağım. Zaten 3 senelik kaskom var 3 kez batarya değişim hakkım olduğu için alabilirim onu teşekkür ederim.

Hocam peki pil sağlığı için vs. olumsuz bir yönü olur mu kutudan çıkan kablo ile kullanacağım. Zaten 3 senelik kaskom var 3 kez batarya değişim hakkım olduğu için alabilirim onu teşekkür ederim.
Bir sıkıntı olmaz. Spigen, Anker ve Baseus gibi markaların ürünleri gayet iyi ve kaliteli. Benim önerim şu:

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim elimde halihazır kablo var önceki konuları da incelediğimde Spigen47w cihazı daha çok önerilmiş aralarında çok bir fark olur mu aklımda şu an 3 adet adaptör var 1-2-3 bunlardan hanğisini önerirsiniz hocam.

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim elimde halihazır kablo var önceki konuları da incelediğimde Spigen47w cihazı daha çok önerilmiş aralarında çok bir fark olur mu aklımda şu an 3 adet adaptör var 1-2-3 bunlardan hanğisini önerirsiniz hocam.
Rica ederim hocam. Anker'in ürünü de güzeldir tabii. Anker sağlam marka fakat fiyatı yüksek geldi. Ben bu zamana kadar hep Spigen kullandım ve çevreme de Spigen aldırttım. Herkes memnun. Spigen adaptörler arasında istediğinizi alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı