Samsung S4 Mini mi Sony Xperia SP mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

heesh

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2014
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu iki cihaz arasında hangisini tavsiye edersiniz ?Şarj süresi, dokunmatik hassaslığı vb. nedenini de açıklarsanız sevinirim.Elbette çin cihazları haric alternatif tavsiyelere de açığım. Teşekkürler
 
Güzel bir inceleme olmuş eline sağlık. 3G açık olarak şarjı 1 gün gider mi ? deneyimin oldu mu ?
 
Güzel bir inceleme olmuş eline sağlık. 3G açık olarak şarjı 1 gün gider mi ? deneyimin oldu mu ?
1 gün telefonuun internetini hiç açık bırakmadım ve bırakmayı düşünmüyorum. Bence gereksiz ama %90 ihtimal gider.
 
Cevabın için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S4 mini de gorilla glas 2 var sp yi bulamadım ve ram 1.5 gb sp de 1 gb . İkisinde de çift çekirdek 1.7 ghz işlemci var. Xperia sp'de 4.6'' 1280x720 ekran varken s4 mini 4.3'' 960x540 ekran var. Günlük kullanımda ram farkı önemli midir? Kısa bir süre android kullandığım için tahmin edemiyorum teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S4 Mini'nin gorilla glass ı falan varmış da, 1.5 GB RAM'i varmış da, bence böyle tereddütlere girme.S4'ün gorilla glass ı sadece seni çiziklerden arındırır. Telefonu yere düşürsen ekran çabucak çatlar veya kırılır. SP de kullanılan ekran hem suya, hem çiziklere, hem de darbelere karşı dayanıklıdır. RAM konusuna gelirsek, benim iPhone 5S'tede 1 GB RAM var, her şey yine güzel. Sıkıntı yaşarsan da indirirsin bir RAM Cleaner telefona, yine hayat güzel. Tercihim Xperia SP.
 
Teşekkürler. Onları da bilgi amaçlı yazdım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Xperia SP kullanıcısıyım bence sp ye fazla heveslenme ben almanı istemem.

1-Gece şarja taktığımda sabaha donmuş bir halde buluyorum kapatıp açmam gerekiyor.

2-Telefona herhangi bir uygulamanın güncellemesi yükleneceği zaman o güncelleme paketi indirilip kurulana kadar telefon kasıyor.(Klavyesini o güncelleme indiğinde kullanmaya çalışmakta Çin işkencesi)

3-Klavyesi öyle aman aman seri değil

4-Ön kamerası fiyasko(sanki siyah beyaza yakın bir renkle çekiyor abartısız renkler çok soluk ışığın az olduğu ortamlarda kullanmayın gitsin), Arka kamera desen eh işte takılıyor kendi çapında biraz ışıksız bir ortamda çuvallıyor.

5-Eskiden son güncellemeler gelmeden ses tuşu + güç tuşuyla reset ata biliyordunuz artık oda yok eğer güç tuşu bile tepki vermiyorsa arka kapağı açıp bir toplu iğne veya kalemle manüel reset tuşuna basmanız gerekiyor ki arka kapakta plastik içim gidiyor bir parçası kopacak diye.(Böyle bir durumda sinirleniyor insan bide manüel olarak reset atmak öfkenizi birkaç level daha arttırabiliyor!)

6-Başıma usb görmeme sorunuda geldi telefona şarj aletini bağlıyorum hiçbir tepki vermiyor kablo sağlam sanırım portda bir sorun oluştu 1.5 gün şarjı bitene kadar durdu 2. gün nasıl olduysa birden düzeldi.


Birkaç bilge kullanıcı çıkacaktır.Eleştirecektir emin olun bende en az sizin kadar bu işle ilgileniyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı