E Enes21 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar benim S4'e hala 5.0 gelmedi. Bazı arkadaşlara gelmiş ama bana hala gelmedi ve geldiğinde yüklesem sıkıntı çıkartır mı? Bazıları sarjı biraz daha fazla yiyor diyor da? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2015
Arkadaşlar benim S4'e hala 5.0 gelmedi. Bazı arkadaşlara gelmiş ama bana hala gelmedi ve geldiğinde yüklesem sıkıntı çıkartır mı? Bazıları sarjı biraz daha fazla yiyor diyor da?
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2015 #2 Bölge bölge dağıtıyorlar biraz daha bekleyin kısa sürede gelecektir.
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2015 #3 S4'ün lollipop güncellemesi sıkıntılı geldi, beklemeniz de fayda var. Samsung yeni bir kararlılık güncellemesi yayınlayacak diye biliyorum.
S4'ün lollipop güncellemesi sıkıntılı geldi, beklemeniz de fayda var. Samsung yeni bir kararlılık güncellemesi yayınlayacak diye biliyorum.