Samsung S7 Edge exFAT sonrası TWRP çalışmıyor

Micro$oft

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle bir TWRP kurayım dedim ama ınternal Storage 0 MB olarak gözüküyordu. Bende exFAT yapıp sonra fat4 yapacaktım fakat ExFAT'a dönüştürürken takılı kaldı. Bende resetledim ama TWRP yazısında kalıp hiç açılmamaya başladı. Nasıl telefonu geri kurtarırım?

Öncelikle bir TWRP kurayım dedim ama ınternal Storage 0 MB olarak gözüküyordu. Bende exFAT yapıp sonra fat4 yapacaktım fakat ExFAT'a dönüştürürken takılı kaldı. Bende resetledim ama TWRP yazısında kalıp hiç açılmamaya başladı. Nasıl telefonu geri kurtarırım?

Stock ROM atmayı deneyebilirsiniz ama pek işe yarayacağını sanmam. Neden dosya sistemini değiştirdiniz?

Stock ROM atmayı deneyebilirsiniz ama pek işe yarayacağını sanmam. Neden dosya sistemini değiştirdiniz?
Internal Storage 0 MB olarak gözüküyordu. Bir tane tutorial buldum ama sonuç hüsran oldu...
Hem hocam ben telefonu kapatcam o nasıl olacak?

Stock ROM flashladınız mı?
Hocam telefonun güç düğmesi çıkıktı iğneyle açıyordum normalde garip fakat güç tuşunun içi bozulduğu için iğneylede açılmadı. Yaptırdıktan sonra Stock ROM kurup üzerine TWRP kurup tekrar deneyeceğim. Bir arkadaşda aynı sorunu yaşamış ve böyle çözmüş. Sonra size dönerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı