Youtube dan bakarak Stock ROM atın %80 düzelir.Pili temasızlık yapsa bile şarja takınca açılması gerekmiyor mu?
Youtube dan bakarak Stock ROM atın %80 düzelir.Pili temasızlık yapsa bile şarja takınca açılması gerekmiyor mu?
Anladım teşekkür ederim. İzmir’de tanıdığınız, güvenilir tamirci var mı?Eğer soket bir değiyor bir boşa çıkıyorsa sürekli şarj almaz sürekli kapanması buna işaret ediyor ama servis daha net bir şey söyleyecektir, temassızlık oluyorsa açılmaz.
Yinede servise gönderin.
Bilgisayarda gözükmediği halde atabiliyor muyum?Youtube dan bakarak Stock ROM atın %80 düzelir.
Denemekten zarar gelmez yüksek ihtimal atılır.Anladım teşekkür ederim. İzmir’de tanıdığınız, güvenilir tamirci var mı?
Bilgisayarda gözükmediği halde atabiliyor muyum?
Hocam İzmir’de bildiğiniz bir yer var mı?Cihaz reset atıyor veya uygulamalar çöküyorsa yazılımsal olabilir. Bazen hiç açılmıyorsa sarja takılsa dahi bataryadan olabilir ya da arka camın altında NFC filmi var ondanda kaynaklanabilir en kötü senaryoda anakart iyi bir teknik servise vermende fayda var sakın mahalle arası bir yere verme elindekinden de olursun.
Hocam İzmir'de bildiğiniz bir yer var mı?
Bu bir şaka mı siz bizim tanıdık mısınız? Telefonu zaten Mersin’e yolladık. Ve ilk mesajınız burda oluncaMaalesef hocam Mersin'de olsanız her türlü yardımcı olurdum İzmir'e vakıf değilim.
Bu bir şaka mı siz bizim tanıdık mısınız? Telefonu zaten me.
Neresi olduğunu bilmiyorum. Benim tanıdığım değildi.Güzel tesadüf bende teknik servisim vizyon su iletişim hangi servise gönderdiniz belki tanıyorumdur.
Gözükmesi gerekiyor.Anladım teşekkür ederim. İzmir’de tanıdığınız, güvenilir tamirci var mı?
Bilgisayarda gözükmediği halde atabiliyor muyum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.