Samsung şarj aleti önerisi

pinkward

Hectopat
Selamlar,

Evdeki şarj aletleri kayboldu. 4 kişi 2 tane şarja kaldık. Toplam 6 cihaz var. Sıkıntı yaşıyoruz. Type-C 25W almıştım ama orj bulmak çok zor. Bana link atabilir misiniz? Yoksa normal mi alayım? Kabloya da ihtiyacım var.
Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Selamlar,

Evdeki şarj aletleri kayboldu. 4 kişi 2 tane şarja kaldık. Toplam 6 cihaz var. Sıkıntı yaşıyoruz. Type-C 25W almıştım ama orj bulmak çok zor. Bana link atabilir misiniz? Yoksa normal mi alayım?
Teşekkür ederim.

Yan satıcılarda kalmamış Samsung'un sitesinde 779TL'ye var. Amazon'da stok olsaydı güncel kurla 520TL'den satışa sunacaktı beklenebilir

Orijinale illaki gerek yok. Samsung PPS sertifikali sarj adaptordur. orijinalle kalite farki yok direkt.

Piyasa fiyatlarindaki yerlerden bakilabilir ama sadece resmi satici olan yerlerden. Spigen varken asla gerek yok.

Orijinale illaki gerek yok. Samsung PPS sertifikali şarj adaptordur. Orijinalle kalite farki yok direkt.

Piyasa fiyatlarindaki yerlerden bakilabilir ama sadece resmi satici olan yerlerden. Spigen varken asla gerek yok.

Bu Spigen'in modeli prizde takılı kaldığında cızzzzz diye ses çıkarıyor 2 tanesinde de böyle

Orijinale illaki gerek yok. Samsung PPS sertifikali şarj adaptordur. Orijinalle kalite farki yok direkt.

Çok çakması var. Riske girmeyin. Direkt olarak Spigen ürünlerine yönelin. Sorun çıkarmayacak. İP16 ve S24 ultrada Spigen 30W ve 45W şarj aletlerini kullanmaktayım. Hiçbir sorun yok. PPS desteği vb. mevcut.

Bu Spigen'in modeli prizde takılı kaldığında cızzzzz diye ses çıkarıyor 2 tanesinde de böyle
Akım sesi sorun yok.

Mcdodo alabilirsin orijinal bulamadıysan güzel kaliteli marka.
Link var mıdır?

Çok çakması var. Riske girmeyin. Direkt olarak Spigen ürünlerine yönelin. Sorun çıkarmayacak. İP16 ve S24 ultrada Spigen 30W ve 45W şarj aletlerini kullanmaktayım. Hiçbir sorun yok. PPS desteği vb. mevcut.

Akım sesi sorun yok.
Spigen için link alabilir miyim pek bilemiyorum ben. 25W göremedim de. 25W destekliyor diye biliyorum cihazlar A52, A35 çünkü. Kabloya da ihtiyacım var

Link var mıdır?
eğer istersen evde çok cihaz varmış çoklu kablolar da var parası fazla gelebilir ama gerçekten çok kaliteli marka ömürlük almış olacaksın kendinden 24 ay garantili ben 1 yıldır kullanıyorum malzeme kalitesi dahil her şeyiyle beğeniyorum
bu da 2 çıkışlı olan Mcdodo CA-7470 2in1 100W PD Type-C To Dual Type-C Ledli Data-Şarj Kablosu 1.2M-Siyah

Link var mıdır?

Spigen için link alabilir miyim pek bilemiyorum ben. 25W göremedim de. 25W destekliyor diye biliyorum cihazlar A52, A35 çünkü. Kabloya da ihtiyacım var.

Hocam fark etmez kaç watt desteklediği. Siz 45'te kullansanız 25 çekecek zaten. Spigen varken Mcdodo nedir Allah aşkına.

Yeni konular

Geri
Yukarı