Samsung SM-J500F için ROM önerisi

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Telefon 8 GB şu anda sistem ve sistemin getirdiği programlar 7 GB yer kaplıyor. Bunu çözecek ve her şeyi çalışan bir ROM arıyorum.

Model:

SM-J500F​

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon 8 GB şu anda sistem ve sistemin getirdiği programlar 7 GB yer kaplıyor. Bunu çözecek ve her şeyi çalışan bir ROM arıyorum.

Model:

SM-J500F​

https://forum.xda-developers.com/t/...-for-galaxy-j5-sm-j5008-h-f-fn-g-m-y.3851124/. Stabil olmasını istiyorsan bu romu deneyebilirsin. Ya da direkt olarak root atıp lucky patcher programı ile gereksiz uygulamaları silebilirsin. Ayrıca o cihaz günümüz için bayağı eski. Ramexpander programı ile SD karttan sanal RAM ekleyebilirsin (class10 olursa daha iyi olur) Greenify uygulaması ile arkaplanda çalışan uygulamaları kapatabilirsin. Ya da uygulamaları SD karta taşıyan programları kullanabilirsin.

https://forum.xda-developers.com/t/...-for-galaxy-j5-sm-j5008-h-f-fn-g-m-y.3851124/. Stabil olmasını istiyorsan bu ROM'u deneyebilirsin. Ya da direkt olarak root atıp lucky patcher programı ile gereksiz uygulamaları silebilirsin. Ayrıca o cihaz günümüz için bayağı eski. Ramexpander programı ile SD karttan sanal RAM ekleyebilirsin (class10 olursa daha iyi olur) greenify uygulaması ile arka planda çalışan uygulamaları kapatabilirsin. Ya da uygulamaları SD karta taşıyan programları kullanabilirsin.

Uygulamaları SD karta taşıyan uygulamalar nelerdir? Sizce ROM atmam mı daha mantıklı bu cihaza yoksa lucky patcher ile uygulamaları silmem mi?

Uygulamaları SD karta taşıyan uygulamalar nelerdir? Sizce ROM atmam mı daha mantıklı bu cihaza yoksa lucky patcher ile uygulamaları silmem mi?

@Vipjavx

Son düzenleme:

@Vipjavx

Dostum kusura bakma aradan baya zaman geçmiş. Bana kalırsa stabil kalmasını istiyorsan kendi romu dursun sen root at ve uygulamaları sil. Ya da telefonu sat üzerine az para koy benim gibi 1000 liraya s9 bulabilirsin. Cok zor ihtimal benimkisi gibi bulmak ama biraz arayınca bulunuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı