Hocalarım tekrardan merhaba. Yakın bir tarihte cihazıma burada bir konu açarak LineageOS 21 kurmuştum. Micro G var YouTube için ama Gmail ve Google One kullanamıyorum, mail adreslerime erişemiyorum. Google servislerini nasıl kurabilirim? Cihaz sıfırlansa da fark etmez. Hatta daha iyi olur.
İlgili ROM kurulum konusu: Çözüldü: Custom ROM: Recovery: Samsung SM-T590 LineageOS ve TWRP nasıl kurulur?
Siz OpenGApps mi kurdunuz? O proje devam ettirilmiyor ve güncel Android sürümleri desteklenmiyor.
Bitgapps Core kurmayı deneyin. ARM64 ve Android sürümünüzün karşısındaki Core sürümünü seçin.
14.0 ARM64 olanını indiriyorum da görseldeki gibi Go, Nano, Micro gibi şeyler var. Bunlar ne oluyor ve hangisini indirmeliyim? Yalnızca Google Play olanı var mı? Bir de sistemi sıfırlayıp direkt GApps ile başlamak istiyorum, nasıl yaparım?
Siz OpenGApps mi kurdunuz? O proje devam ettirilmiyor ve güncel Android sürümleri desteklenmiyor.
Bitgapps Core kurmayı deneyin. ARM64 ve Android sürümünüzün karşısındaki Core sürümünü seçin.