Samsung SSD 980 vs Kioxia Exceria M.2 SSD

Bütçe
1000
Exceria olanı daha mantıklı olabilir.

Exceria olanı daha mantıklı olabilir.
Hani mantık? F/P mantığı mı?

Exceria NVMe denen modelse B- sınıfında
Exceria Plus denen modelse B sınıfında
Exceria G2 denen modelse B sınıfında

Exceria Pro denen modelse sınıf belirlenmemiş, bilmiyorum.

Ancak Exceria Pro hariç herhangi bir modelin okuma yazma hızı oranını beğenmedim. PCI-e Gen 5'ler ile günümüzün iki katı, 14.000'li SSD hızlarını görebileceğimiz söyleniyor.

SSD hızı olarak çağın gerisinde kalmamış olan tek Kioxia m.2 SSD modeli Exceria Pro'nun ise sınıfını bilmiyoruz bu rehbere göre. Siz biliyorsanız bizle de paylaşır mısınız?

Tek parametre SSD hızı olamaz, değil mi?

Karar vermek isteyenlere forumdaki diğer Exceria Pro başlıkları yardımcı olacaktır. Tarafsız bir yaklaşım benimsiyorum.

Bazıları:

Son düzenleme:

Hocam bir sorum daha olacak bende TurkNet GigaFiber var ama şu anki SSD'im ile darboğaz yapıyor Kioxia veya Samsung ile darboğaz yapar mı?

Hocam bir sorum daha olacak bende TurkNet GigaFiber var ama şu anki SSD'im ile darboğaz yapıyor Kioxia veya Samsung ile darboğaz yapar mı?
O kadarını bilmiyorum. Dilerseniz bu konuyla ilgili başlık açabilirsiniz. Ben sadece yayınlanmış rehbere göre yorumlarımı belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…