HSA
Hectopat
Söylediğimle mesulüm sadece.Sen 980 Proyu S serisine koydun ancak arkadaş onu sadece 980 sanabilir, Samsung 980 m2 ssd A segmentinde
Söylediğimle mesulüm sadece.Sen 980 Proyu S serisine koydun ancak arkadaş onu sadece 980 sanabilir, Samsung 980 m2 ssd A segmentinde
İkisi de M2.Biri SATA biri M.2 dikkat çekmek isterim.
Farkettim. Üzeri karalı zaten.İkisi de M2.
Hani mantık? F/P mantığı mı?Exceria olanı daha mantıklı olabilir.
Hani mantık? F/P mantığı mı?
Exceria NVMe denen modelse b- sınıfında.
Exceria Plus denen modelse b sınıfında.
Exceria G2 denen modelse b sınıfında.
Exceria Pro denen modelse sınıf belirlenmemiş, bilmiyorum.
Ancak Exceria Pro hariç herhangi bir modelin okuma yazma hızı oranını beğenmedim. PCI-e gen 5'ler ile günümüzün iki katı, 14.000'li SSD hızlarını görebileceğimiz söyleniyor.
SSD hızı olarak çağın gerisinde kalmamış olan tek Kioxia M.2 SSD modeli Exceria Pro'nun ise sınıfını bilmiyoruz bu rehbere göre. Siz biliyorsanız bizimle de paylaşır mısınız?
Tek parametre SSD hızı olamaz, değil mi?
Karar vermek isteyenlere forumdaki diğer Exceria Pro başlıkları yardımcı olacaktır. Tarafsız bir yaklaşım benimsiyorum.
Bazıları:
Kioxia Exceria Pro SSD İncelemesi
Kioxia Exceria Pro SSD, yüksek okuma ve yazma hızları vaat eden NVMe tabanlı bir depolama ürünü. PCI Express 4.0 teknolojisinden yararlanan Exceria Pro, profesyonel sınıf SSD kategorisine giriyor ve 2 TB’a kadar da kapasite sunuyor. PCI Express 4.0 her sistemde olan bir arayüz değil. Bugün...www.technopat.net
Kioxia Exceria Pro 2 TB SSD nasıldır?
Sevgili arkadaşlar. Sizin bilginiz ve tecrübelerinize güvenerek aşağıdaki SSD'yi yorumlamanızı istiyorum. Bu SSD hangi amaçlarla kullanılabilir ve bilgisayarıma katkısı nedir? Şimdiden görüşleriniz için teşekkürlerimi sunarım. Kioxia Exceria Pro lSE10Z002tg8 2TB PCI-e NVMe M.2 SSD disk...www.technopat.net
O kadarını bilmiyorum. Dilerseniz bu konuyla ilgili başlık açabilirsiniz. Ben sadece yayınlanmış rehbere göre yorumlarımı belirttim.Hocam bir sorum daha olacak bende TurkNet GigaFiber var ama şu anki SSD'im ile darboğaz yapıyor Kioxia veya Samsung ile darboğaz yapar mı?
SSD darboğazı ? İnternetle bunun ne alakası var ?Hocam bir sorum daha olacak bende TurkNet GigaFiber var ama şu anki SSD'im ile darboğaz yapıyor Kioxia veya Samsung ile darboğaz yapar mı?
SSD darboğazı? İnternetle bunun ne alakası var?
Bunun darboğaz veya internetle bi alakası yok.Şu anki SSD'im 400/140 hızında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.