Samsung SSD hızlı sağlık düşüşü

Merhabalar. Daha bir ay önce Samsung SSD'li laptop aldım sağlığı %99 hatta 1 ay bile olmamıştır belki de. Normal midir? Bir de bugün Windows disk arızalı taranması gerek vs. hatalar verdi chkdsk yaptı birkaç kez geldi uyarı yaptım yine geldi. Şu an düzeldi bir problem var mıdır? Bir de ben bu diskin sürücüsünü bulamadım ve SSD hep cızırtı ile çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

CrystalDiskInfo sağlığı TBW'ye göre hesaplıyor, düşmesi gayet normal. Kendi uygulamasında neden gözükmüyor anlamadım.

Kendi uygulamasında neden gözükmüyor anlamadım.
Samsung'un Client SSD'leri gözükmüyor sanırım Evo'larda gözüküyordu bendeki de Client.

Eminim hatta pildeyken fareyi bir simgenin üzerine götürün 1 saniye cızırtıyor değiştirdikçe cızırtıyor şaka gibi videosunu çekmeye çalışacağım.

Samsung PM991 kullanıyorsunuz. Yazılım desteği yok OEM SSD'lerin. Normal olarak gözükmüyor Magician'da sağlık değeri. Ayrıca FW'de güncelleyemiyorsunuz OEM SSD'lerde. Sağlığı da dikkate almayın. Gerçek bir değer değil orası. TBW'ye göre hesaplıyor sağlığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…