Merhaba Tab A9 4 GB modelini almayı düşünüyorum fakat eFootball yüksek ayarlarda 60FPS oynatır mı? Eğer rahat oynatmaz ise 8 GB modelini de alabilirim, şimdiden teşekkürler.
Ben A9 Plus kullanıyorum bayağı akıyor oyun ama A9 almanı önermem üzerine 1000 TL daha ekle A9 Plus al.
8 GB olanın da işlemcisi kötü. Snapdragon alsan daha iyi oyunun da boyutu yüksekse.
eFootball için biraz büyük olur rahat edemem diye A9 düşünmüştüm ama A9 Plus alacağım sanırım teşekkür ederim.
İlk aldığında bir pişmanlık gelebilir çünkü tableti ilk gün tutarken elin ağrıyor ve aşırı büyük geliyor ancak sonrasında alışıyorsun bayağı iyi bir tablet.
Ben A9 Plus kullanıyorum bayağı akıyor oyun ama A9 almanı önermem üzerine 1000 TL daha ekle A9 Plus al.
Tamamdır teşekkür ederim.
Hocam sizin A9 Plus 4 GB versiyonu mu yoksa 8 GB mı?
EFootball'da stadyum grafikleri falan yüksekte ve 60FPS'ken rahat oynatıyor mu hocam, kusura bakma çok soru sordum sadece eFootball oynayacağım için merak ediyorum.
FPS değerlerine hiç bakmadımda oyun gayet akıcı 50 ya da 60 FPS oynatıyor büyük ihtimalle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.