Samsung Tab S11 Ultra mı iPad Air mi?

Kelsza

Hectopat
Not almak ders çalışmak için alacağım. 11 inç modeller biraz küçük geldi bana. O yüzden ikisi neredeyse aynı fiyatta, hem daha yeni çıktı S11 Ultra, yapay zeka özellikleri işime yarar bayağı. Ama kafamı karıştıran nokta IPad'in kalemini kullanmak daha rahat. Tabii şunu söyleyeyim, şu an diş hekimliği okuyorum, aynı zamanda olursa olur maksatıyla YKS çalışırım arada. Biraz yanlış yaptığım tercihin kurbanı oldum, zaten istediğim şehirler geliyor diye. Samsung daha mantıklı geliyor bana, eğer kullanan S10 Ultra ya da farklı modeli kullanan varsa cevaplarsa sevinirim. Ayrıca IPad'in ekran kalitesi çok kötü diye duymuştum, hani eski modeli iyi çiple veriyorlar diyorlardı.

S11 Ultra tabii ki.

Hocam az mantıklı öneri yapın lütfen ya marka sevdasını bırakın.

Not almak ders çalışmak için alacağım. 11 inç modeller biraz küçük geldi bana. O yüzden ikisi neredeyse aynı fiyatta, hem daha yeni çıktı S11 Ultra, yapay zeka özellikleri işime yarar bayağı. Ama kafamı karıştıran nokta IPad'in kalemini kullanmak daha rahat. Tabii şunu söyleyeyim, şu an diş hekimliği okuyorum, aynı zamanda olursa olur maksatıyla YKS çalışırım arada. Biraz yanlış yaptığım tercihin kurbanı oldum, zaten istediğim şehirler geliyor diye. Samsung daha mantıklı geliyor bana, eğer kullanan S10 Ultra ya da farklı modeli kullanan varsa cevaplarsa sevinirim. Ayrıca IPad'in ekran kalitesi çok kötü diye duymuştum, hani eski modeli iyi çiple veriyorlar diyorlardı.

Maksimum bütçe nedir?

Hocam az mantıklı öneri yapın lütfen ya marka sevdasını bırakın.

Maksimum bütçe nedir?
30-40 arası. Olabildiğince uzun götürsün ve not alma ve ders çalışmak için uygun olsun. Samsungun benim için önde olmasının bir sebebi de yapay zekası gibi özellikleri. Apple air hakkında genelde kötü konuşuluyor o yüzden soğudum biraz.

30-40 arası. Olabildiğince uzun götürsün ve not alma ve ders çalışmak için uygun olsun. Samsung'un benim için önde olmasının bir sebebi de yapay zekası gibi özellikleri. Apple Air hakkında genelde kötü konuşuluyor o yüzden soğudum biraz.

Samsung alacaksanız S10+ veya S11 tercih edin; arkadaşın dediği gibi S11 Ultra'ya yönelmeyin. iPad Pro M4 fiyatına daha kötü bir cihaz.

iPad Air'ın ekranı da kötü değil diğerleri ile karşılaştırılınca evet öyle görünüyor karar vermeden önce mutlaka gözünüzle görmenizi tavsiye ederim. Duruma göre Air'ya da S10+ tercih edebilirsiniz. En yenisi olsun derseniz S11 de düşünülebilir, kesinlikle dev ekran istiyorum demezseniz S11 Ultra kesinlikle seçenek olmamalı.

Samsung alacaksanız S10+ veya S11 tercih edin; arkadaşın dediği gibi S11 Ultra'ya yönelmeyin. iPad Pro M4 fiyatına daha kötü bir cihaz.

iPad Air'ın ekranı da kötü değil diğerleri ile karşılaştırılınca evet öyle görünüyor karar vermeden önce mutlaka gözünüzle görmenizi tavsiye ederim. Duruma göre Air'ya da S10+ tercih edebilirsiniz. En yenisi olsun derseniz S11 de düşünülebilir, kesinlikle dev ekran istiyorum demezseniz S11 Ultra kesinlikle seçenek olmamalı.
S11 ultra şuan 512 GB 41.399 - S10 ultra 45 bin - S10+ 256GB 35 bin şuanda ama ekrani aslında tam kararında ama şöyle hissettiriyor en yeni tabletin en üst modeli biraz daha uzun götürür gibi geliyor. İpad baktım şu aşırı saçma geliyor 11 inç uygun fiyatta ama küçük, 13 inç gereksiz pahalı ama ekran boyutu iyi. S11 alacağıma zaten 11 inç İpad air alırım. S11 ultra neden almamalıyım evet ekranı çok büyük ama küçük olmasından iyidir.

S11 Ultra şu an 512 GB 41.399 - S10 Ultra 45 bin - S10+ 256 GB 35 bin şu anda ama ekrani aslında tam kararında ama şöyle hissettiriyor en yeni tabletin en üst modeli biraz daha uzun götürür gibi geliyor. iPad baktım şu aşırı saçma geliyor 11 inç uygun fiyatta ama küçük, 13 inç gereksiz pahalı ama ekran boyutu iyi. S11 alacağıma zaten 11 inç iPad Air alırım. S11 Ultra neden almamalıyım evet ekranı çok büyük ama küçük olmasından iyidir.

S11 ultranın fiyatı gereksiz pahalı ne S11'in üzerine koyduğu ciddi bir şey var ne S10 ultranın ne S10+ ın, aynı fiyat bandındaki iPad Pro çok daha iyi özellikler sunuyor. Android ve büyük ekran istiyorum derseniz alabilirsiniz ama F/P açısından mantıksız.

S11 ultranın fiyatı gereksiz pahalı ne S11'in üzerine koyduğu ciddi bir şey var ne S10 ultranın ne S10+ ın, aynı fiyat bandındaki iPad Pro çok daha iyi özellikler sunuyor. Android ve büyük ekran istiyorum derseniz alabilirsiniz ama F/P açısından mantıksız.
İpad Pro 45 bin lira ve 11 inç hali. Aynı fiyat bandı sayılmazlar çok. Sen hangi modeli kullanıyorsun iyiyse önerir misin. Ayrıca özelliklerine kendi içinde bakmadım apple ile karşılaştırmıştım. Büyük ihtimalle bu hafta sonu alırım o zamana kadar kendi içlerinde samsungları karşılaştıracağım ama şuan S11 ultra fiyatı ve yeniliğiyle biraz daha içime siniyor.

iPad Pro 45 bin lira ve 11 inç hali. Aynı fiyat bandı sayılmazlar çok. Sen hangi modeli kullanıyorsun iyiyse önerir misin? Ayrıca özelliklerine kendi içinde bakmadım Apple ile karşılaştırmıştım. Büyük ihtimalle bu hafta sonu alırım o zamana kadar kendi içlerinde Samsung'ları karşılaştıracağım ama şu an S11 Ultra fiyatı ve yeniliğiyle biraz daha içime siniyor.

Hocam benim demek istediğim sadece inç farkı o kadar fiyata değmez.
Büyük ekran istiyorsanız S10+ bakabilirsiniz daha ucuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı