Samsung Tab S9+ vs iPad Air 5

Enss755

Hectopat
Genel olarak üniversitede kullanacağım not almak için vs. ama günlük kullanım yani film filanda izleyeceğim. Bu ikisi arasında kaldım. AVM de denediğimde Samsung ekran olarak bir tık daha iyi ama devasa bir Dark yok 120Hz dışında. İkisini de kullanan varsa not alma kısmında hangisi daha rahat, kolay? Veya bana bir artı eksi tablosu yapabilecek varsa sevinirim. Direkt tabletlerden 1'ini kullanan varsa kullanıcı deneyimini de yazabilir.
Ayrıca telefon olarak iPhone kullanıyorum.

Apple kullanmaya alışıksanız İpad daha mantıklı olur, zaten deneyiminiz var işletim sistemi, ekosistemle ilgili telefonunuzdan dolayı. Android'in kendine göre artı ve eksi yönleri var. Fikrimi söylüyorum harici uygulamalar (APK) yükleme olanağı Android'in bana sunduğu en büyük avantaj. İstediğim program, oyun kurabiliyorum ama her ne kadar işlemci güçlü de olsa 3 yıl içerisinde yavaşlama, takılma bunları net hissedebiliyorsun, kullanım amacınıza göre APP Store uygulamaları kullanıyorsanız Apple öneririm, ama ben onu yükler bunu kaldırırım diyorsanız Android daha mantıklı, bunu mutlaka değerlendirin.

Apple kullanmaya alışıksanız İpad daha mantıklı olur, zaten deneyiminiz var işletim sistemi, ekosistemle ilgili telefonunuzdan dolayı. Android'in kendine göre artı ve eksi yönleri var. Fikrimi söylüyorum harici uygulamalar (APK) yükleme olanağı Android'in bana sunduğu en büyük avantaj. İstediğim program, oyun kurabiliyorum ama her ne kadar işlemci güçlü de olsa 3 yıl içerisinde yavaşlama, takılma bunları net hissedebiliyorsun, kullanım amacınıza göre APP Store uygulamaları kullanıyorsanız Apple öneririm, ama ben onu yükler bunu kaldırırım diyorsanız Android daha mantıklı, bunu mutlaka değerlendirin.
Haklsınız şu anda ipada daha yakınım zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı