3 Aydır Tab S9 kullanıyorum ve sana olumsuz yanlarını söyleyebilirim çünkü olumsuz yönlerinden kimse bahsetmemiş. İlk olarak not almak 2 noktada sorun oluşturuyor:iPhone 14 Pro Max ve iPad 9. Nesile sahip bir üniversite öğrencisiyim. Yeni bir tablete geçme kararı aldım Samsung Tab S9 8/128 ve iPad Air 5 arasında kaldım. IOS'un kısıtlı dünyasından sıkıldığım için artıdan 120 Hz AMOLED ekran olmasından dolayı samsunga daha yakınım işlemci konusuna pek takmıyorum tableti not almak PUBG oynamak film izlemek için alacağım. Ne dersiniz Samsung Tab S9 alınır mı? Ekosistemden dolayı iPad Air 5 demeyin.
Dosya aktarımını nadiren kullandığım için çok büyük sorun oluşturmayacaktır. Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
S pen iyi değil zaten ama beleş.3 Aydır Tab S9 kullanıyorum ve sana olumsuz yanlarını söyleyebilirim çünkü olumsuz yönlerinden kimse bahsetmemiş. İlk olarak not almak 2 noktada sorun oluşturuyor:
1- Kalem ile eğik yazamıyorsun. Bunun sebebi ise kalem ucu çok küçük ve belirli açıya eğdiğin zaman kalemin plastik yeri değiyor.
2- Kalibrasyonu, kalemi eğdiğin zaman sorun çıkartıyor. Airview'i açarsan sapıttığını görebilirsin, tam ucundan yazmıyor. En büyük sorunu ise ekran kenarları. Kenar çerçeveye yaklaştığın zaman kalem iyice sapıtıyor ve inanılmaz kötü yazıyor, titremeye başlıyor. Bunu hiçbir yerde görmedim özellikle arattığım zaman bu sorunla ilgili başlıkları gördüm ve hayır kılıfla alakası yok kılıfsız da sorunlu.
Bir diğer sorunu çoğu uygulama yatay modda çalışıyor, dikey kullanırsan tableti ekran bir anda dönüyor. Bunun için dikey çalışmaya zorla diye bir ayar var ama her uygulamada olmuyor.
Kırılmaz cam Türkiye'de bulamadım, mecbur Amazondan yurt dışından getirttim.
Bazen klasik android sorunları olabiliyor, bir anda kitlenip ana menüye attığı oldu.
Ben bu zamana kadar sadece ders çalışmak için kullandım diyebilirim ve not olayı aşırı sinirimi bozuyor. Tekrar almak istesem Air 5 alır geçerim. Tableti yeriyormuşum gibi düşünme, sadece kötü yönlerinden bahsettim. Aradığın diğer özellikler zaten s9'da daha iyi.
İstediği kadar beleş olsun, şimdiki aklım olsa ipad alırdım.S pen iyi değil zaten ama beleş.
3 Aydır Tab S9 kullanıyorum ve sana olumsuz yanlarını söyleyebilirim çünkü olumsuz yönlerinden kimse bahsetmemiş. İlk olarak not almak 2 noktada sorun oluşturuyor:
1- Kalem ile eğik yazamıyorsun. Bunun sebebi ise kalem ucu çok küçük ve belirli açıya eğdiğin zaman kalemin plastik yeri değiyor.
2- Kalibrasyonu, kalemi eğdiğin zaman sorun çıkartıyor. Airview'i açarsan sapıttığını görebilirsin, tam ucundan yazmıyor. En büyük sorunu ise ekran kenarları. Kenar çerçeveye yaklaştığın zaman kalem iyice sapıtıyor ve inanılmaz kötü yazıyor, titremeye başlıyor. Bunu hiçbir yerde görmedim özellikle arattığım zaman bu sorunla ilgili başlıkları gördüm ve hayır kılıfla alakası yok kılıfsız da sorunlu.
Bir diğer sorunu çoğu uygulama yatay modda çalışıyor, dikey kullanırsan tableti ekran bir anda dönüyor. Bunun için dikey çalışmaya zorla diye bir ayar var ama her uygulamada olmuyor.
Kırılmaz cam Türkiye'de bulamadım, mecbur Amazondan yurt dışından getirttim.
Bazen klasik android sorunları olabiliyor, bir anda kitlenip ana menüye attığı oldu.
Ben bu zamana kadar sadece ders çalışmak için kullandım diyebilirim ve not olayı aşırı sinirimi bozuyor. Tekrar almak istesem Air 5 alır geçerim. Tableti yeriyormuşum gibi düşünme, sadece kötü yönlerinden bahsettim. Aradığın diğer özellikler zaten s9'da daha iyi.
Hz farkını iliklerime kadar yaşıyorum hocam. Oyunlarda nasıl bir performans gösteriyor hocam. Normal kullanımda pil tüketiminden va memnun musunuz? Sizin diğer arkadaş gibi yaşadığınız sorunlar var mı? Tekrardan teşekkür ederimiPhone 15 Pro Max ve Galaxy Tab S9+ kullanıcısıyım. Android’in özgürlüğü özellikle tablet tarafında bayağı keyifli oluyor. Bahsettiğiniz iki cihaz arasında 120Hz ekran yenileme hızı farkı da önemli. Mesela iPhone’da düşük güç moduna alıp ekranı deneyebilirsiniz. Kasıyormuş gibi hissediyorsanız, iPad Air 5 kullandığınızda da aynı durumu yaşayacaksınız. 120Hz’den 60Hz’e geçiş gerçekten hissediliyor.
Kardeşimde s9fe var, birebir aynı sorun var onda da. Kalemi hafif eğri tutarsanız köşelerdeki sapıtmayı görebilirsiniz. Yine keza bu forumda ve reddit'te de buna yönelik açılmış başlıklar var.Açıkcası sizin cihazda bir sorun olabilir çünkü bahsettiğiniz sorunları ben yaşamadım hatta şuan deniyorum her şekilde ama bir sorun gözlemleyemedim.
Yatay mod konusunda bir, iki uygulama tam olarak yatay modda stabil çalışmıyor hatta şaka gibi ama Samsung Shop bunlardan birisi, yatay çevirsenizde dikey duruyor ama bununla ilgili ayar var o uygulamayı yataya zorluyorsunuz ve sorunsuz bir şekilde yatay oluyor.
Kırılmaz camı + kılıfına kadar ben oturduğum ilçede telefonculardan aldım hatta 2, 3 telefoncuya baktım hepsinde vardı.
Konu sahibine anlatacaktım detaylıca ama gece gece klavye çok ses yapıyor hemde üşendim. Birde zaten okuduğumdan anladığım kadarıyla kafada kesinleştirmiş S9’u zaten pişman edecek bir tablette değil.İstediği kadar beleş olsun, şimdiki aklım olsa ipad alırdım.
Kalemi yataylaştırınca yazmıyor hacı.Açıkcası sizin cihazda bir sorun olabilir çünkü bahsettiğiniz sorunları ben yaşamadım hatta şuan deniyorum her şekilde ama bir sorun gözlemleyemedim.
Yatay mod konusunda bir, iki uygulama tam olarak yatay modda stabil çalışmıyor hatta şaka gibi ama Samsung Shop bunlardan birisi, yatay çevirsenizde dikey duruyor ama bununla ilgili ayar var o uygulamayı yataya zorluyorsunuz ve sorunsuz bir şekilde yatay oluyor.
Kırılmaz camı + kılıfına kadar ben oturduğum ilçede telefonculardan aldım hatta 2, 3 telefoncuya baktım hepsinde vardı.