Samsung Tab S9 vs iPad Air 6. nesil

Hocam bana sorarsanız Tab S9'un segment olarak rakibi Air 6 modeli değil, Air 5 modelidilir. Zaten Tab S9 20.000 civarında ama Air 6 23.000-24.000 civarında. O yüzden Tab S9'dan çok çok daha iyi bir tablet. Zorlarsan S9 Ultra ile bile kapışır. Ekranı dışında ultradan bir eksisi olduğunu düşünmüyorum bir de DeX konusu var tabii ki. Ekosistem için Tab S9 almak mantıklı olabilir hem de daha ucuza gelir. Air 6 modeline bir de kalem parasını eklemek bütçeyi sıkıntı derecede yükseltebilir. Eğer telefondan dosya aktarımı yaparsanız ya da ekosistemi kullanırsanız ve bütçe açısından Tab S9 modeli sizin için daha iyi olabilir. Tab S9 da gayet güzel bir tablettir uzun bir süreçte her işinizi görür.

Apple eğitim indirimi ile Apple Pencil Pro'yu bedava ya alabiliyorum sanırım iPad alacağım yardımınız için teşekkürler.

Apple eğitim indirimi ile Apple Pencil Pro'yu bedava ya alabiliyorum sanırım iPad alacağım yardımınız için teşekkürler.
Tabiki İpad daha iyi ve Apple pencil her açıdan Spenden çok çok daha iyi. Kampanyanın bitmesine sayılı günler kaldı diye biliyorum hızlı olmanızda fayda var.

İyi akşamlar, Apple eğitim indirimi ile Apple Pencil Pro'yu ücretsiz alabildiniz mi? Ben de alacağım şimdi ama Apple Pencil (USB-C) ücretsiz alabiliyorum. Bu arada tabletten memnun musunuz?

İyi akşamlar, Apple eğitim indirimi ile Apple Pencil Pro'yu ücretsiz alabildiniz mi? Ben de alacağım şimdi ama Apple Pencil (USB-C) ücretsiz alabiliyorum. Bu arada tabletten memnun musunuz?
evet ben pencil pro yu ücretsiz aldım daha tableti deneyimleyemedim elime geçince bilgilendiririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı