apex38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.007 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Samsung Tab A9 Plus tablete USB'li atari kolu bağlanır mı? Sega atari oyunları yükledim onları oynamak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar. Samsung Tab A9 Plus tablete USB'li atari kolu bağlanır mı? Sega atari oyunları yükledim onları oynamak istiyorum.
Ryzenİsmail Nanopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 626 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600, Gtx1650 Ventus 2x Gddr6 ,Xpg Gammix d30 2x8 ram toshiba 240gb ssd wiewsonic xg2405,a320m a pro Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #2 Usb dönüştürücü ile bağlanır. Artı 0 Eksi
KS KS apex38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.007 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #3 Ryzenİsmail dedi: Usb dönüştürücü ile bağlanır. Genişletmek için tıkla... Type C dönüştürücü evde var akşam denesem tablete bir zararı varmı harici bir program yüklemek gerekir mi acaba ? Artı 0 Eksi
Ryzenİsmail dedi: Usb dönüştürücü ile bağlanır. Genişletmek için tıkla... Type C dönüştürücü evde var akşam denesem tablete bir zararı varmı harici bir program yüklemek gerekir mi acaba ?
Ryzenİsmail Nanopat Katılım 19 Ağustos 2025 Mesajlar 626 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600, Gtx1650 Ventus 2x Gddr6 ,Xpg Gammix d30 2x8 ram toshiba 240gb ssd wiewsonic xg2405,a320m a pro Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #4 Yok gerekmiyor ben telefondan oyun kolu ile minecarft oynamıştımblogitech f710 ile sorun olmaz. Artı 0 Eksi
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.089 Makaleler 21 Çözümler 229 3 Eylül 2025 #5 Eski veya replika kollarda tuşlar ya tanınmıyor ya da yanlış basıyor. Tabletiniz için kablosuz kol alın. apex38 dedi: Type-C dönüştürücü evde var akşam denesem tablete bir zararı var mı harici bir program yüklemek gerekir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Zarar vermez. Oyunun kendi desteği varsa direkt çalışır ama desteği yoksa octopi veya panda gamepad ile tuş atamanız gerekir. Artı 0 Eksi
Eski veya replika kollarda tuşlar ya tanınmıyor ya da yanlış basıyor. Tabletiniz için kablosuz kol alın. apex38 dedi: Type-C dönüştürücü evde var akşam denesem tablete bir zararı var mı harici bir program yüklemek gerekir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Zarar vermez. Oyunun kendi desteği varsa direkt çalışır ama desteği yoksa octopi veya panda gamepad ile tuş atamanız gerekir.
AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 639 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Eylül 2025 #6 Çalışır. Bağlamıştım ama DS4 gibi bir kolu BT üzerinden bağlamak daha randımanlı hacım. Artı 0 Eksi
KS KS apex38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.007 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #7 Maomao dedi: Eski veya replika kollarda tuşlar ya tanınmıyor ya da yanlış basıyor. Tabletiniz için kablosuz kol alın. Zarar vermez. Oyunun kendi desteği varsa direkt çalışır ama desteği yoksa octopi veya panda gamepad ile tuş atamanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Peki Samsung Tab A9 Plus için bana kol önerir misiniz? Daha önce PC'de Mortal Kombat oynuyordum bu kol ile sorunsuz algılamıştı? AREYsan dedi: Çalışır. Bağlamıştım ama DS4 gibi bir kolu BT üzerinden bağlamak daha randımanlı hacım. Genişletmek için tıkla... Bendeki kablolu usb çıkışlı Artı 0 Eksi
Maomao dedi: Eski veya replika kollarda tuşlar ya tanınmıyor ya da yanlış basıyor. Tabletiniz için kablosuz kol alın. Zarar vermez. Oyunun kendi desteği varsa direkt çalışır ama desteği yoksa octopi veya panda gamepad ile tuş atamanız gerekir. Genişletmek için tıkla... Peki Samsung Tab A9 Plus için bana kol önerir misiniz? Daha önce PC'de Mortal Kombat oynuyordum bu kol ile sorunsuz algılamıştı? AREYsan dedi: Çalışır. Bağlamıştım ama DS4 gibi bir kolu BT üzerinden bağlamak daha randımanlı hacım. Genişletmek için tıkla... Bendeki kablolu usb çıkışlı
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.663 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 3 Eylül 2025 #8 Bağlanıyor, ben öyle kullanıuyorum. Artı 0 Eksi
KS KS apex38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.007 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #9 Merdt dedi: Bağlanıyor, ben öyle kullanıuyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim Merhaba arkadaşlar dün akşam type c dönüştürücü ile oyun kolunu bağladım direk algıladı ama bütün tuşlar sadece esc tuşu görevi yapıyordu bunun için bir ayar var mı yoksa sega oyunları desteklemiyor mu bilginiz varmı ? Son düzenleme: 4 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
Merdt dedi: Bağlanıyor, ben öyle kullanıuyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim Merhaba arkadaşlar dün akşam type c dönüştürücü ile oyun kolunu bağladım direk algıladı ama bütün tuşlar sadece esc tuşu görevi yapıyordu bunun için bir ayar var mı yoksa sega oyunları desteklemiyor mu bilginiz varmı ?