Samsung tablete USB kol bağlanır mı?

Yer
Kayseri
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Samsung Tab A9 Plus tablete USB'li atari kolu bağlanır mı? Sega atari oyunları yükledim onları oynamak istiyorum.

Usb dönüştürücü ile bağlanır.

Yok gerekmiyor ben telefondan oyun kolu ile minecarft oynamıştımblogitech f710 ile sorun olmaz.

Eski veya replika kollarda tuşlar ya tanınmıyor ya da yanlış basıyor. Tabletiniz için kablosuz kol alın.

Type-C dönüştürücü evde var akşam denesem tablete bir zararı var mı harici bir program yüklemek gerekir mi acaba?

Zarar vermez. Oyunun kendi desteği varsa direkt çalışır ama desteği yoksa octopi veya panda gamepad ile tuş atamanız gerekir.

Çalışır. Bağlamıştım ama DS4 gibi bir kolu BT üzerinden bağlamak daha randımanlı hacım.

Peki Samsung Tab A9 Plus için bana kol önerir misiniz? Daha önce PC'de Mortal Kombat oynuyordum bu kol ile sorunsuz algılamıştı?

Çalışır. Bağlamıştım ama DS4 gibi bir kolu BT üzerinden bağlamak daha randımanlı hacım.
Bendeki kablolu usb çıkışlı

Bağlanıyor, ben öyle kullanıuyorum.
Tamamdır teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar dün akşam type c dönüştürücü ile oyun kolunu bağladım direk algıladı ama bütün tuşlar sadece esc tuşu görevi yapıyordu bunun için bir ayar var mı yoksa sega oyunları desteklemiyor mu bilginiz varmı ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…