Samsung telefon garantiden sıfırı ile nasıl değiştirilebilir?

Sıfırı ile değiştirmeniz biraz zor. MediaMarkt kaskosunun sözleşmesini hiç okudunuz mu? Eğer okumadıysanız belirtmek isterim, "ürünün tamiri mümkün olmadığı durumlarda MediaMarkt ürünü alarak fatura tutarının yüzde 60'ı kadar kupon tanımlıyor."

Kasko demeye bin şahit ister, siz ürünü vereceksiniz enflasyondan erimiş paranızın yarısını verip, telefonun bataryasını değiştirerek yenilenmiş ürün olarak satacak. Tüketici lehine hiçbir durum yok, şu kasko, sigorta, ek garanti adlı hiçbir hizmeti almayın hocam.

Yapmanız gereken ürünün kendi garantisine yollamak. Batarya değişirse 2 yıl daha kullanıp idare etmek. Bu süreç içerisinde 20 iş günü geçerse veya size "tamir edemediklerini" bildirirlerse, satıcıdan değişim talep edebilirsiniz.

Garantiye yollarsın pili değiştirecekler. Kimse sana çizikleri var ve pili 3 saat dayanıyor diye hayrına sıfırını vermez.

@Shuichi Tatsuo, @BlackCDR, @Hyperionx, arkadaş satın aldığı sözde "kasko" diye pazarlanan hizmete güvenmiş. Emin olun çoğu kişi bu şekilde düşünüp, ne olursa olsun değiştirebileceğini düşünüyor. Zaten kimse sözleşme okumazken, bir de satış görevlileri promosyon alıyorlar diye yalan yanlış abartıyorlar. "Telefonu son gün kendiniz kırın getirin yenisini veririz" diyen görevli gördüm...

Bence bu şekilde laf etmek yerine, bilinçlendirmeyi seçebilirsiniz, emin olun etrafınızda da bilinçsiz çok insan var. İyi Sosyaller.

Garantiye yollarsın pili değiştirecekler. Kimse sana çizikleri var ve pili 3 saat dayanıyor diye hayrına sıfırını vermez.
Apple veriyor bizzat kardeşime verdiler 2 kere , birinde şarjı hızlı bitiyordu yeni alınmasına rağmen , diğerinde ise bi kaç ay sonra kamerası netlemeyi bırakmıştı iphone 8 i vardı ikisinde de sıfırıyla değiştiler. O konuda apple ın eline su dökecek babayiğit yok

Ortalama 7 ay garantisi olan S22 telefonumun pili 3 saat ekran süresini zar zor veriyor.
MediaMarkt'ten 2 yıllık kasko yaptırmıştım.
Telefonun dışında çizikler de var. Telefonu sıfırı ile nasıl değiştirebilirim? Yardımcı olabilir misiniz?
Öyle bir şey olmaz dostum muhtemelen ama garanti kapsamında diye batarya değiştirebilirler bir götür dedim ben. Kasko maskoyu da arkadaşların dediği gibi yapmayın yaptırmayın adam düdüklemekten başka bir şey değil. Aynı şekilde mediamarkta şey var Belli bir miktar para veriyorsun ömür boyu istediğin kadar koruyucu cam(!) değiştirebiliyorsun. Cam dediği de şeffaf plastik uyduruk bir şey maliyeti 13 cent 😂

Geri
Yukarı