samsep0l Femtopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Elimde Samsung telefon var. Bu telefona Kali NetHunter kurabilir miyim?
SütaşAyran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #2 NetHunter bilmiyorum ama emülatör ile Kali 2015 sürümünü kurabilirsiniz.
samsep0l Femtopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #3 Termux ile mi?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.230 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 28 Ocak 2024 #4 NetHunter kullanabilirsin.
samsep0l Femtopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: NetHunter kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben de onu soruyorum. Başlığı yanlış yazmışım. Telefona android yerine NetHunter kurabilir miyim?
Heribert Yavuz dedi: NetHunter kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben de onu soruyorum. Başlığı yanlış yazmışım. Telefona android yerine NetHunter kurabilir miyim?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.230 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 28 Ocak 2024 #6 samsep0l dedi: Ben de onu soruyorum. Başlığı yanlış yazmışım. Telefona Android yerine NetHunter kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Android yerine değil içerisinde çalışır. Masaüstü ortamı NetHunter paketinin içerisinde bulunuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer cihazın destekliyorsa. Ve direk Linux kurmak istiyorum dersen. Postmarketos kurabilirsin destekliyorsa. postmarketOS // real Linux distribution for phones Aiming for a 10 year life-cycle for smartphones postmarketos.org
samsep0l dedi: Ben de onu soruyorum. Başlığı yanlış yazmışım. Telefona Android yerine NetHunter kurabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Android yerine değil içerisinde çalışır. Masaüstü ortamı NetHunter paketinin içerisinde bulunuyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Eğer cihazın destekliyorsa. Ve direk Linux kurmak istiyorum dersen. Postmarketos kurabilirsin destekliyorsa. postmarketOS // real Linux distribution for phones Aiming for a 10 year life-cycle for smartphones postmarketos.org