Görüntü, ses her konuda çok iyi o konuda içiniz rahat olsun. Sadece VA panel yani IPS değil YouTube'da çoğu yabancı tanıtımcılar IPS dedi ama bende ki IPS değil Türkiye pazarındaki VA olabilir. Yani televizyona sıfırdan bakınca böyle renkleri acayip bozuluyor ama sorun değil kalkıp 10dk öyle bakmıcan ya.
Umduğum gibi olmayan kısmı evin diğer televizyonu da Samsung ama 2021 model. Onun üzerinde ki Tizen eski sürüm ve hızı güzel hoş. Bu yeni modelin sürümü ise yeni Tizen. Ben sandım ki yeni sürüm yağ gibi akar
Ama tabii ben bu yorumu yazdığımda televizyon 1 haftalıktı ilk başta çok kasıyor gibi gelmişti ya ben alışık değildim ya da gerçekten yavaştı zaman geçtikçe bir tık düzeldi gibi ya da alıştım ama memnunum bu fiyata bence kaliteli. Son olarak televizyonun Wi-Fi sorunu var ama bu Samsung'un sorunu televizyonun değil çok teknik bilgiler vermeyeceğim ama acayip Wi-Fi kopması yaşanıyordu modemden televizyona özel yeni bir ağ oluşturdum sadece televizyon bağlı sorunu çözdüm. Modemim çok iyi olduğu için ayarlarını ona göre yaptım bu sorunu yaşarsanız aklınızda olsun. Size de hayırlı olur umarım.