Rehber, mesaj ve arama uygulamaları hariç kullanmadığım çoğu uygulamaları(Google uygulamaları, takvim, hesap makinası vb.) kaldırdım. Şimdi telefonu yeniden başlattım. Geliştirici özelliklerden RAM kullanımına bakıyorum da 1GB civarı bir düşüş var. Eğer değerleri doğru gösteriyorsa gerçekten sildiğim iyi oldu.
Rehber, arama ve mesaj uygulamalarını bıraktım ama onları kullanmıyorum. Eğer araştırıp sorun çıkartmayacağını söyleyen bir yazı bulursam onları da kaldıracağım
.
Güncelleme:
Rehber, telefon ve mesajlaşma uygulamasını kaldırdım. Sadece Samsung. Providers uygulamasını bırakmak zorunda kaldım. Onu kaldırınca tüm kayıtlı numaralar gidiyor. Aslında onu da silip open Source rehber ile yeniden düzenleyerek deneyebilirim ama çok zor geldi
.
Tek problem:
Telefon çalma sesi ayarlarını yaptığım alan bozuldu. Artık direkt olarak dosya yöneticisine yönlendiriyor. Samsung ile ilgili bazı şeyleri sildim ama ayarlardan böyle bir bozukluk yapacak herhangi bir şey silmedim. Bu hata biraz saçma geldi. Belki de open Source uygulamadan dolayı da olmuş olabilir. Eğer çözebilirsem buraya yazarım.