K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 12 Şubat 2024 #11 İhsan Karaca dedi: Tavsiyeler üzerine Lenovo'yu satın aldım yarın teslim olacak teşekkür ederim herkese Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Hayırlı olsun.
İhsan Karaca dedi: Tavsiyeler üzerine Lenovo'yu satın aldım yarın teslim olacak teşekkür ederim herkese Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Hayırlı olsun.
Tahumaru Picopat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 48 Çözümler 1 12 Şubat 2024 #12 İhsan Karaca dedi: Tavsiyeler üzerine Lenovo'yu satın aldım yarın teslim olacak teşekkür ederim herkese. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör gelince geri bildirim yapar mısınız? Deneyimlerinizi merak ettim.
İhsan Karaca dedi: Tavsiyeler üzerine Lenovo'yu satın aldım yarın teslim olacak teşekkür ederim herkese. Genişletmek için tıkla... Hocam monitör gelince geri bildirim yapar mısınız? Deneyimlerinizi merak ettim.
İhsan Karaca Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #13 Tahumaru dedi: Hocam monitör gelince geri bildirim yapar mısınız? Deneyimlerinizi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu ama, monitörü Fiyat/Performans açısından gerçekten çok beğendim. Hala kullanıyorum ve renk kalitesi ile paneli beni oldukça memnun etti. Eğer almak istersen, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Tahumaru dedi: Hocam monitör gelince geri bildirim yapar mısınız? Deneyimlerinizi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Biraz geç oldu ama, monitörü Fiyat/Performans açısından gerçekten çok beğendim. Hala kullanıyorum ve renk kalitesi ile paneli beni oldukça memnun etti. Eğer almak istersen, gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.