Samsung Watch 6 Classic mi Watch 7 mi?

Swoop38

Hectopat
Yer
USS Gerald R. Ford
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Motherboard:MSI Pro B650
CPU:Ryzen 5 7600
GPU:RTX 5070
RAM:32GB 6000MHZ
PSU:850W
SSD:1TB Samsung 970
Meslek
Geleceğin Mekatronik Mühendisi
Kendime yeni bir saat bakıyordum. Quartz mekanizma istemediğim için otomatik modellere yöneldim; ancak tissot prx gibi modellerin fiyatları oldukça yüksek. Bu nedenle bir Samsung Watch almayı düşündüm. Klasik bir görünüm istediğim için Galaxy Watch 6 Classic ilgimi çekti ama kasa boyutu büyük hem de fiyatı yüksek. Watch 7 ise çerçevesiz bir tasarıma sahip yani klasik tarzdan biraz uzak. Hangisini önerirsiniz?
Telefonum Samsung S23 Ultra olduğu için başka marka veya model düşünmüyorum. Bu yüzden farklı bir marka önerirseniz ikimizin de zamanını boşa harcamış oluruz.

Kendim Galaxy Watch 4 classic kullanıyorum ve Galaxy Watch 6 Classic ile aralarında çok bir fark olmadığını bildiğim için Galaxy Watch 6 Classic öneririm hocam çerçeveli olması hem kullanışlı hem sağlamlık olarak daha avantajlı.

Kendim Galaxy Watch 4 classic kullanıyorum ve Galaxy Watch 6 Classic ile aralarında çok bir fark olmadığını bildiğim için Galaxy Watch 6 Classic öneririm hocam çerçeveli olması hem kullanışlı hem sağlamlık olarak daha avantajlı.

Zaten tamam çok özelliği var ama cidden ihtiyacım olabilecek ne eklemişlerdir diye bakınca çok bir şey göremedim o yüzden büyük ihtimal 6 Classic'i tercih edeceğim.

Samsung Galaxy Watch 7 alıp onu klasiğe çeviren ekipmanlar takarak kullanabilirsiniz. Örneğin ekteki resimler gibi. Bunu size tavsiye etmemin sebebi; Watch 7'nin 6 ya kıyasla çok çok daha performanslı olması.

Dosya Ekleri

• shopping 1.jpg
    shopping 1.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 38
  • shopping.jpg
    shopping.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Samsung Galaxy Watch 7 alıp onu klasiğe çeviren ekipmanlar takarak kullanabilirsiniz. Örneğin ekteki resimler gibi. Bunu size tavsiye etmemin sebebi; Watch 7'nin 6 ya kıyasla çok çok daha performanslı olması.

Watch 7 aldım hocam hem fiyatı daha uygundu hem de daha yeni sonuçta bir tane de metal kordon aldım şu an memnunum kullanıyorum.

Watch 7 aldım hocam hem fiyatı daha uygundu hem de daha yeni sonuçta bir tane de metal kordon aldım şu an memnunum kullanıyorum.
Benim de Watch 7'im var. Haki renginde. Kordon olarak ne aldın paylaşır mısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı