Samsung Watch 7 akıllı saat nasıl şarj edilir?

Erkan Skywalker

Hectopat
Makaleler
5
Yer
Eskişehir/Türkiye
Merhaba, bugün Galaxy Watch 7 akıllı saat aldım ama kutusundan şarj kablosu olarak Type-C bir kablo geldi. Evdeki bütün adaptörler normal olarak sıradan USB. Sadece telefondan şarj edebiliyorum şu an ve telefonumun şarjı da böyle çok çabuk bitiyor. Sürekli ikisinden birinin şarjı düşük oluyor bir nevi döngüye girdim. Bu akıllı saati nasıl şarj edebilirim?

Merhaba, bugün Galaxy Watch 7 akıllı saat aldım ama kutusundan şarj kablosu olarak Type-C bir kablo geldi. Evdeki bütün adaptörler normal olarak sıradan USB. Sadece telefondan şarj edebiliyorum şu an ve telefonumun şarjı da böyle çok çabuk bitiyor. Sürekli ikisinden birinin şarjı düşük oluyor bir nevi döngüye girdim. Bu akıllı saati nasıl şarj edebilirim?

25W Samsung orijinal Type-C to Type-C adaptör alabilirsin. W daha düşük olsa da olur. Telefonunu Samsung değil mi?

1. telefondan şarj.
2. adaptör satın alırsın Type-C onu kullanırsın.
3. powerbankin varsa ve Type-C çıkışı varsa onu kullanırsın.
4. bilgisayarında varsa Type-C çıkışı onunla şarj edersin. (ben Watch 6 için bu yöntemi kullanıyorum.)

Telefonum Samsung

Samsung yeni nesil cihazlardada Type-C uçlu adaptör kullanıyor. Bir tane alman lazım saat için. 400TL civarına bulunur. Adaptörsüz diğer yöntemlerle çok ısınır, daha yavaş şarj olur ya da uğraştırır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı