Samsung Watch Active 2 vs Samsung Galaxy Watch 4

Havada karada 4. yalnız 4'ün yanlışlıkla 40'lığını alayım deme 44'lükten al. Bir de acelen yoksa 1 ay bekle istersen, 10 Ağustos gibi 5'lerin tanıtılması bekleniyor, belki indirime girer 4'ler.

Şahsi düşüncem olmak üzere 5 çıktıktan sonra çoğu saat ürününe zam gelecek Samsung tarafında bence. Ki bunların yanında Watch 5 seriside ütopik fiyatlardan gelecek gibi duruyor.

Watch 4 her türlü daha üstün. EKG ve tansiyon ölçme özelliği türkiyede kapalı ama birkaç yazılımla aktive edebilirsin onun dışında taş gibi bir saat.

Watch 4 daha iyidir işletim sistemi, güncellik ve donanım açısından. Bu arada Watch 4 classic 46mm kullanıyorum sorunuz olursa yanıtlayabilirim.

Bu linkteki cihaz doğrudur değil mi çünkü normalde 3100-3200 fiyatlarındayken bu cihaz 2610TL.

Muhtemelen. Ancak şu var Samsung bayisinde konuştuğum kişiler bu tip satıcıların sahte ürün sattığını söylediler. Ne kadar doğru veya yanlış bilmiyorum bende onların yalancısıyım şu an.

Bu siteden açılabiliyor diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…