Samsung'dan Apple'a büyük gönderme

Makaleler
7
Daha fazla  
Galaxy S5 telefonları ile Apple'a ve diğer rakilerine büyük gönderme yapmışlar, izleyin. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Samsung bu konuda da bence iyi değil.. Samsung Galaxy Note 2 aldım 2013 Ocak ayında, 3100mah batarya olmasına rağmen şarjı 5 dakikada bir %1 azalıyordu. Yapılabilecek her şeyi denedim, okumadığım makale, araştırma yapmadığım site & forum & blog kalmadı çözüm bulamayınca sattım..

Bence bu reklamın zerre bir önemi yok çünkü ithaf edilen ve iddia edilen şeyi ben yaşayamadım.. Ha yaşayamadığım için türkiye'nin en büyük ama en dandik forumlarında ya da burası gibi kaliteli içeriğe sahip telefonlarda bu telefon şöyle kötü böyle iğrenç diye yazı yazmadım..

Ama reklam benim gözümde koca bir sıfır..

Son düzenleme:
Samsungbu konuda da bence iyi değil.. Samsung Galaxy Note 2 aldım 2013 Ocak ayında, 3100mah batarya olmasına rağmen şarjı 5 dakikada bir %1 azalıyordu. Yapılabilecek her şeyi denedim, okumadığım makale, araştırma yapmadığım site & forum & blog kalmadı çözüm bulamayınca sattım..

Bence bu reklamın zerre bir önemi yok çünkü ithaf edilen ve iddia edilen şeyi ben yaşayamadım.. Ha yaşayamadığım için türkiye'nin en büyük ama en dandik forumlarında ya da burası gibi kaliteli içeriğe sahip telefonlarda bu telefon şöyle kötü böyle iğrenç diye yazı yazmadım..

Ama reklam benim gözümde koca bir sıfır..
5 dakikada %1 çok iyi bir değer. Telefonun ekranı 500 dk yani 8 saatten fazla açık kalabilir demek oluyor. Akıllı telefonlarda standart zaten 4 5 saattir. Bundan daha fazlasını bekliyorsanız renksiz ekranlara falan bakın.

5 dakikada %1 çok iyi bir değer. Telefonun ekranı 500 dk yani 8 saatten fazla açık kalabilir demek oluyor. Akıllı telefonlarda standart zaten 4 5 saattir. Bundan daha fazlasını bekliyorsanız renksiz ekranlara falan bakın.
Dalga geçtiğinizi varsayıyorum, ne yazık!

Yazdığımı tekrar tekrar ve dikkatli okursanız "kullanım sırasında" ya da "ekran açıkken" dememişim!!!

Tam olarak açıklayayım ben size daha iyi anlayın.

Telefon ilk başlarda kutudan çıktığı ilk haliyle bir türlü uyku & telefon boşta işlemi gerçekleştiremiyordu. Wipe cache ve wipe data yaparak sıfırdan kurulumla bunu sağladım. Wipe cache, wipe data işleminden sonra Android Sistemi başlığı %80 - 90 seviyelerinde hiç işlem yapmama rağmen sürekli bu oranlarda geziniyordu.. Yani telefon ekran açık 8 saat değil, kullansanda kullanmasanda 8 - 9 saat arası dayanıyordu.. Nette dolaşan batarya kalibrasyonu işlemlerini yaptım düzelme sağlayamadım.. Forumlarda benim gibi birçok adama rastlamanız mümkün.. Garanti işlemi ile de uğraşmak istemediğim için telefonu sattım, satarkende böyle bir durum var haberiniz olsun dedim.

Daha sonra askerdeyken HTC One M7 satın aldım, 2 hafta önce satıp aklımı çelen Sony Xperia Z2 aldım.. Aralarındaki fark 100mAH olmasına rağmen geçtim 8 saatte şarj bitmesini 1.5 - 2 gün dayanıyor telefon. Telefonda oyun falan oynamam, müzik dinlemem daha çok görüşme, sosyal medya ve iş için kullanıyorum.. 3G ve WIFI kullanımlarım çok yüksek. Ekran parlaklığı %100, stamina mod falan tasarrufa ait ne varsa kapalı, yani otomatik parlaklık vs her şey kapalı..

İyiki renksiz ekran telefon almamışım değil mi?

Dalga geçtiğinizi varsayıyorum, ne yazık!

Yazdığımı tekrar tekrar ve dikkatli okursanız "kullanım sırasında" ya da "ekran açıkken" dememişim!!!

Tam olarak açıklayayım ben size daha iyi anlayın.

Telefon ilk başlarda kutudan çıktığı ilk haliyle bir türlü uyku & telefon boşta işlemi gerçekleştiremiyordu. Wipe cache ve wipe data yaparak sıfırdan kurulumla bunu sağladım. Wipe cache, wipe data işleminden sonra Android Sistemi başlığı %80 - 90 seviyelerinde hiç işlem yapmama rağmen sürekli bu oranlarda geziniyordu.. Yani telefon ekran açık 8 saat değil, kullansanda kullanmasanda 8 - 9 saat arası dayanıyordu.. Nette dolaşan batarya kalibrasyonu işlemlerini yaptım düzelme sağlayamadım.. Forumlarda benim gibi birçok adama rastlamanız mümkün.. Garanti işlemi ile de uğraşmak istemediğim için telefonu sattım, satarkende böyle bir durum var haberiniz olsun dedim.

Daha sonra askerdeyken HTC One M7 satın aldım, 2 hafta önce satıp aklımı çelen Sony Xperia Z2 aldım.. Aralarındaki fark 100mAH olmasına rağmen geçtim 8 saatte şarj bitmesini 1.5 - 2 gün dayanıyor telefon. Telefonda oyun falan oynamam, müzik dinlemem daha çok görüşme, sosyal medya ve iş için kullanıyorum.. 3G ve WIFI kullanımlarım çok yüksek. Ekran parlaklığı %100, stamina mod falan tasarrufa ait ne varsa kapalı, yani otomatik parlaklık vs her şey kapalı..

İyiki renksiz ekran telefon almamışım değil mi?
Telefonun derin uykuya girmemesi yüklediğiniz uygulamalardan kaynaklanır. Size sorunlu telefon gelmiş olabilir. Ama bahsettiğiniz sorun telefonun arkaplanında sürekli işlem yapmasından kaynaklanır.

Yaşadığınız kişisel sorundan dolayı bugün dünyanın 1 numarası ve en çok telefon satışı yapan Samsung u kötülemenizi anlayabilmek mümkün değil. Bende note 2 kullandım ve çok memnundum. Sizin yukarda yazdığınız Htc yada sony kadar iyi gidiyordu. Hatta memnun kaldığım için note 3 aldım ve kullanıyorum.

Pil performas testlerine bakarsanız note 2 nin birçok telefondan iyi olduğunu görebilirsiniz.

Galaxy Note 3 battery tests show its strengths and weaknesses

Kendiniz de başka sirelere bakabikirsiniz.

Son düzenleme:
Sadece benim iPhone'da mı sorun yok anlamadım ki :D 36 saat şarj sürem var, 5S kullanıyorum. Tam kalibrasyon için Battery Doctor programını şiddetle öneririm.

Habere gelince, Samsung önce plastik patlayıcılarını piyasadan toplatsın, metal diye birşeyin var olduğunu öğrensin ve telefonlarında kullansın sonra gelsin iPhone'a laf söylesin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı