Samsung'dan iPhone'a eksiksiz veri aktarma nasıl yapılır?

Kuzya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Samsung telefonumdaki bütün her şeyi eksiksiz iPhone telefonuma aktarmak istiyorum. Mesela şunun gibi iPhone'dan iPhone'a veri aktarınca atıyorum Instagram'a girersiniz ve kaldığınız yerden devam edersiniz gibi (telefonu yeni aldım).

Merhaba ben Samsung telefonumdaki bütün her şeyi eksiksiz iPhone telefonuma aktarmak istiyorum. Mesela şunun gibi IPhone'dan IPhone'a veri aktarınca atıyorum Instagram'a girersiniz ve kaldığınız yerden devam edersiniz gibi (telefonu yeni aldım).

Hocam konuyla alakasız ama hangi telefondan hangi telefona geçtiniz?

Henüz o kadar pürüzsüz bir export/import yok. Yeni aldığın Apple cihazını ayarlama, ayarladıysan da tekrardan kurulum ekranına gel, attığım linkteki yönergeleri takip et.

En azından fotoğrafların, uygulamaların, bütün WhatsApp yedeklemen gelecektir.

Merhaba ben Samsung telefonumdaki bütün her şeyi eksiksiz iPhone telefonuma aktarmak istiyorum. Mesela şunun gibi iPhone'dan iPhone'a veri aktarınca atıyorum Instagram'a girersiniz ve kaldığınız yerden devam edersiniz gibi (telefonu yeni aldım).
ios'a taşı diye bir uygulama olması lazım play storede, ordan indirip bilgilerinizi iPhoneye aktarabilirsiniz. Hayırlı olsun telefonunuz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı