Axii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 2.136 Makaleler 8 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer Filmmaker 17 Şubat 2021 #1 Selam, RDR2 için bilgisayarımda yer ayarlıyorum. Hazırda bekletme + sanal bellek toplamda 16 GB depolama yiyor. Sanal bellek 10GB, hazırda bekletme 6 GB. Bunları silersem sıkıntı olur mu?
Selam, RDR2 için bilgisayarımda yer ayarlıyorum. Hazırda bekletme + sanal bellek toplamda 16 GB depolama yiyor. Sanal bellek 10GB, hazırda bekletme 6 GB. Bunları silersem sıkıntı olur mu?
T TRVDehşeti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 4.653 Çözümler 14 17 Şubat 2021 #2 Sanal belleği kapatmak sorunlara yol açıyor çoğu zaman. Hazırda bekletme konusunda bir şey diyemiyorum. Artı 4 Eksi
Sanal belleği kapatmak sorunlara yol açıyor çoğu zaman. Hazırda bekletme konusunda bir şey diyemiyorum.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 17 Şubat 2021 #3 Sanal belleği kapatmayın, gerekli o. Bırakın, o ayar otomatikte kalsın. Hazırda bekletmeyi kapatabilirsiniz dilerseniz. Artı 3 Eksi
Sanal belleği kapatmayın, gerekli o. Bırakın, o ayar otomatikte kalsın. Hazırda bekletmeyi kapatabilirsiniz dilerseniz.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 17 Şubat 2021 #4 Sanal belleği asla kapatmayın, sistem işlevlerini bozuyor. Otomatikte bırakın, boyutuna ellemeyin. Hazırda beklet dosyalarını ise silebilirsiniz, sorun yok. Artı 1 Eksi
Sanal belleği asla kapatmayın, sistem işlevlerini bozuyor. Otomatikte bırakın, boyutuna ellemeyin. Hazırda beklet dosyalarını ise silebilirsiniz, sorun yok.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Şubat 2021 #5 Sanal bellek durabilir. Kaybettirirse 2 GB kaybettirir zaten. Hazırda beklet ise siz nasıl isterseniz. Artı 1 Eksi
Sanal bellek durabilir. Kaybettirirse 2 GB kaybettirir zaten. Hazırda beklet ise siz nasıl isterseniz.