Sanal gerçeklik gözlüğü monitöre nasıl bağlanır?

MarrseLa

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce 4070ti Super 16gb 256bit intel core i7 14600KF XPG 32GB ddr5
Dün başıma talihsiz bir olay geldi. 20.000 TL'lik monitörüm düştü ve çöp oldu. Ben de Meta Quest 3S sanal gerçeklik gözlüğümü bilgisayara bağlamaya karar verdim. Şu anda monitör alana kadar bununla idare edeceğim. Kablo derdim yok, kulaklığımı, faremi vb. ekipmanlarımı masaüstü bilgisayarıma bağlayabileceğim bir fikir geldi. Fakat Link kullanmak istemiyorum, onda rahat edemedim. Sizin de önerilerinizi almak istedim, sizlere danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Meta Quest kullanıyorsanız Virtual Desktop bu konuda harika çalışıyor. En son 24 dolardı şu anki fiyatı nedir bilmiyorum. Ama uygulamanın pc'ye de kurulması lazım. Kurduktan sonra pc her başladığında uygulamanın otomatik açılması yeterli olacak. Kurulum kısmını halledebilirseniz kullanımı çok rahat ve akıcı.

Benim monitörüm şu an yok. Monitörüm olmadığı için link veya ekran paylaşma gibi özellikleri kullanırken asla ama asla masaüstüne erişemiyorum illa herhangi bir monitöre ya da televizyona bağlamam gerekiyor Virtual Desktop'da böyle bir şey söz konusumu? Umarım değildir almayı düşünüyorum açıkçası, siz bu konuya ne diyorsunuz hocam?

Benim monitörüm şu an yok. Monitörüm olmadığı için link veya ekran paylaşma gibi özellikleri kullanırken asla ama asla masaüstüne erişemiyorum illa herhangi bir monitöre ya da televizyona bağlamam gerekiyor Virtual Desktop'da böyle bir şey söz konusumu? Umarım değildir almayı düşünüyorum açıkçası, siz bu konuya ne diyorsunuz hocam?
Virtual desktop streamer programını pc'ye kurma esnasında mecburen monitor gerekecek. Kurulum sonrası ilk bağlantıda onay vermek gerekecek sonraki bağlantılarda buna gerek yok. Programda "start with windows" tikini açınca başka ayar kalmayacak. Her pc açışınızda (şifre ekranı da geçilmiş olmalı) program otomatik açılacak ve bağlanılabilir hale gelecek. Quest içinde programa girince otomatik bilgisayara bağlanacak. PCVR oyunları için de çok kullanışlı bir bağlantı türüdür.

Sağ olun hocam beni bir işkenceden kurtardınız bir de sanal gerçeklik gözlüğümün bandı rahat değil de kask şeklinde her yeri yumuşacık yastık gibi kafa bandı koyuyorlar onu nasıl elde edebilirim çünkü bunu kafa bandı güçlü değil ne kadar sıksam'da gözlük aşağı doğru inmekte böyle ürünleri bulmakta zorluk çekiyorum sizin önerebileceğiniz bir yer var mı?

Sağ olun hocam beni bir işkenceden kurtardınız bir de sanal gerçeklik gözlüğümün bandı rahat değil de kask şeklinde her yeri yumuşacık yastık gibi kafa bandı koyuyorlar onu nasıl elde edebilirim çünkü bunu kafa bandı güçlü değil ne kadar sıksam'da gözlük aşağı doğru inmekte böyle ürünleri bulmakta zorluk çekiyorum sizin önerebileceğiniz bir yer var mı?
Bobovr Meta Quest modelleri için üretiyor. Türkiye'de amazon'dan alınabiliyordu ama gümrük sınırlaması sonrası getirilemiyor. Onun muadili olan ürünler yine amazon'dan getirilebilir.

Geri
Yukarı