E eren2662 Hectopat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2019 #1 Ininal mobil uygulamasını açıp sanal karta geçtim yeni kart almak yerine. Fiziksel kartta yapabildiğim ama sanal kartta yapamayacağım bir şey var mı mesela para yükleme işlemi ya da yeni gelen para çekme özelliği... Bilgisi olan var mı?
Ininal mobil uygulamasını açıp sanal karta geçtim yeni kart almak yerine. Fiziksel kartta yapabildiğim ama sanal kartta yapamayacağım bir şey var mı mesela para yükleme işlemi ya da yeni gelen para çekme özelliği... Bilgisi olan var mı?
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 21 Haziran 2019 #2 Netflix için kullanıyorlar. Sınırı 5 olması lazım diye biliyorum. Bilen aydınlatırsa mutlu olurum bende.
Netflix için kullanıyorlar. Sınırı 5 olması lazım diye biliyorum. Bilen aydınlatırsa mutlu olurum bende.
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 21 Haziran 2019 #3 Enpara'da sınır yok diye biliyorum, geçen hafta ücretsiz sipariş verdim. Başvuru | Enpara.com Kısa başvuru formumuzu doldurun, hızlıca hesabınızı açalım. Siz de Enpara’nın avantajlarından hemen yararlanmaya başlayın. www.qnbfinansbank.enpara.com
Enpara'da sınır yok diye biliyorum, geçen hafta ücretsiz sipariş verdim. Başvuru | Enpara.com Kısa başvuru formumuzu doldurun, hızlıca hesabınızı açalım. Siz de Enpara’nın avantajlarından hemen yararlanmaya başlayın. www.qnbfinansbank.enpara.com
E eren2662 Hectopat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2019 #4 AT7 dedi: Netflix için kullanıyorlar. Sınırı 5 olması lazım diye biliyorum. Bilen aydınlatırsa mutlu olurum bende. Genişletmek için tıkla... Yani ben şimdi Teknosa ya gidip para yükleyemez miyim karta?
AT7 dedi: Netflix için kullanıyorlar. Sınırı 5 olması lazım diye biliyorum. Bilen aydınlatırsa mutlu olurum bende. Genişletmek için tıkla... Yani ben şimdi Teknosa ya gidip para yükleyemez miyim karta?
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 21 Haziran 2019 #5 eren2662 dedi: Yani ben şimdi Teknosa ya gidip para yükleyemez miyim karta? Genişletmek için tıkla... Seni kendini yanlış yönlendirmişsin kardeşim, Enpara'ya başvuru yap hiçbir sınırlandırma yok.
eren2662 dedi: Yani ben şimdi Teknosa ya gidip para yükleyemez miyim karta? Genişletmek için tıkla... Seni kendini yanlış yönlendirmişsin kardeşim, Enpara'ya başvuru yap hiçbir sınırlandırma yok.
E eren2662 Hectopat Katılım 12 Mart 2017 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2019 #6 Elementor dedi: Seni kendini yanlış yönlendirmişsin kardeşim, Enpara'ya başvuru yap hiçbir sınırlandırma yok. Genişletmek için tıkla... Peki ben bu sanal kartımın içindeki yeni gelen özellik olan para çekmeyi nasıl yapabilirim?
Elementor dedi: Seni kendini yanlış yönlendirmişsin kardeşim, Enpara'ya başvuru yap hiçbir sınırlandırma yok. Genişletmek için tıkla... Peki ben bu sanal kartımın içindeki yeni gelen özellik olan para çekmeyi nasıl yapabilirim?
Elementor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 3.224 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Diyarbakır 21 Haziran 2019 #7 eren2662 dedi: Peki ben bu sanal kartımın içindeki yeni gelen özellik olan para çekmeyi nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Youtube'a girip aratırsan direk karşına çıkar. Parça çekme, para yatırma, havale vs...
eren2662 dedi: Peki ben bu sanal kartımın içindeki yeni gelen özellik olan para çekmeyi nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Youtube'a girip aratırsan direk karşına çıkar. Parça çekme, para yatırma, havale vs...
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 23 Haziran 2019 #8 Elementor dedi: Enpara'da sınır yok diye biliyorum, geçen hafta ücretsiz sipariş verdim. Başvuru | Enpara.com Kısa başvuru formumuzu doldurun, hızlıca hesabınızı açalım. Siz de Enpara’nın avantajlarından hemen yararlanmaya başlayın. www.qnbfinansbank.enpara.com Genişletmek için tıkla... Enpara'da sanal kartta sınır var mı? Ben var diye biliyorum.
Elementor dedi: Enpara'da sınır yok diye biliyorum, geçen hafta ücretsiz sipariş verdim. Başvuru | Enpara.com Kısa başvuru formumuzu doldurun, hızlıca hesabınızı açalım. Siz de Enpara’nın avantajlarından hemen yararlanmaya başlayın. www.qnbfinansbank.enpara.com Genişletmek için tıkla... Enpara'da sanal kartta sınır var mı? Ben var diye biliyorum.